Vacature

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Locatie: Heerhugowaard
Salaris: € 2.400 tot € 3.400
Aantal uur: 24 – 38 uur
Startdatum: In overleg

De klant boven verwachting helpen, krijg je daar energie van? Ben jij commercieel ingesteld, oplossingsgericht en zet je de klant altijd centraal? Vind je daarnaast je eigen ontwikkeling erg belangrijk? Dan is deze vacature op het gebied van zakelijk verzekeren misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen alsAdviseur Zakelijke Verzekeringen:

In de functie van adviseur zakelijke verzekeringenben je het aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Je zet je expertise op het gebied van zakelijk verzekeren in combinatie met oprechte aandacht voor de klant in om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Als adviseur handel je op een concrete, efficiënte en klantvriendelijke wijze het telefoonaanbod af. Hierbij kun je denken aan het beantwoorden van vragen van zakelijke relaties over wijzigingen, schades en het adviseren over en afsluiten van zakelijke verzekeringen. In dit contact signaleer je kansen en mogelijkheden om zo een nog beter advies op te stellen. Jij bent hierin de zakelijk specialist en sparringpartner met oprechte aandacht voor de klant.

Wat bieden we jou:

Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever in Heerhugowaard. Als adviseur zakelijke verzekeringen start je in een afwisselende functie en kom je te werken in een team met gedreven en leuke collega’s. Zelfontwikkeling is voor de opdrachtgever belangrijk, hierin word je dan ook goed gefaciliteerd door middel van interne en externe trainingen. Daarnaast bieden ze moderne arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • Je begint met een tijdelijk contract met de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan;
  • Salaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Mogelijkheden om deels thuis te werken, voor de dagen dat je thuis werkt ontvang je een thuiswerkvergoeding en voor de dagen op kantoor ontvang je reiskostenvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, een 13e maand, inzetbaarheidsbudget, reiskostenvergoeding/thuiswerkvergoeding en korting op verzekeringen;
  • Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne en externe trainingen.

Waar ga je werken:

FBD doet voor deze vacature alleen de bemiddeling. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een grote landelijk opererende verzekeraar. Ze bieden particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Klantvriendelijkheid, oprechtheid en dicht bij je klant blijven staan is het belangrijkst. Ze investeren graag in de ontwikkeling van hun mensen om dit te blijven doen.

Wie ben jij:

Je doet er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je bent klantvriendelijk, luistert naar de wensen van de klant, stelt de juiste vragen en vraagt hier waar nodig op door. Tevens ben je accuraat, proactief en enthousiast. Deze eigenschappen zet je graag in om de klant zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vragen wij:

  • Je bent in het bezit van Wft basis, Wft particulier en Wft zakelijk;
  • Je hebt ervaring met het (telefonisch) adviseren van klanten op het gebied van verzekeren;
  • Targets zie je als een leuke uitdaging;
  • Je bent klantgericht, gedreven en accuraat;
  • Je blijft jezelf ontwikkelen en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact!

Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Jessica van Hooren. Je kunt bellen of appen naar 06-48775281 of stuur een e-mail naar j.vanhooren@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 38

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

CDD analist

Volmacht Acceptant Schade Zakelijk

Klantadviseur SME Banking

Hypotheekadviseur

Financieringsspecialist Food & Agri

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter