Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Annemarie Holterman

Accountmanager MKB bij Rabobank

Annemarie Holterman is Accountmanager MKB en weet nog goed hoe ze in december 2017 begon aan haar eerste interim opdracht vanuit FBD Financieel Professionals. ‘Ik mocht beginnen als Assistent Accountmanager MKB bij Rabobank. Het voelde even weer als stagelopen. Daarvoor had ik gewerkt als online marketeer maar dit bood mij niet voldoende uitdaging. De overstap naar het bankwezen was een sprong in het diepe. In het begin spannend, maar tegelijkertijd interessant. Hoewel ik veel te leren had, verbaasde het me hoe snel de ontwikkeling ging’, aldus Annemarie.  Hoe Annemarie Holterman zich als Accountmanager MKB blijft door ontwikkelen? Lees het hier.

Wil jij jezelf net zoals Annemarie optimaal door ontwikkelen binnen jouw vakgebied? En houd je van uitdaging en afwisseling? Als Financieel Professional bij FBD werk je aan de mooiste opdrachten bij de grootbanken in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Ellen Roolvink via 06-30948502.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Annemarie Holterman Annemarie Holterman Accountmanager MKB

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Johan Heerema

Tim Spoor

Josef Dogan

Claudia van Dalen

Edwin van Genderen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Annemarie Holterman

Neem contact op

Laat een bericht achter