Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Benno Kuipers

Teamleider KYC/CDD bij Rabobank

Benno Kuipers voert zijn KYC/CDD-opdrachten voor banken uit namens FBD Financieel Professionals. Sinds 2012 werkt hij voor de financiële detacheerder. Momenteel is Benno Kuipers Teamleider KYC/CDD bij Rabobank. ‘Juist bij een club als FBD kun je met verschillende opdrachten uitproberen waar je hart ligt. Je krijgt dan volop de mogelijkheden om je daarin door te ontwikkelen. Zo verdiepte ik mij steeds meer in het CDD-vakgebied. De wisselende opdrachten maken het werk extra avontuurlijk. Daar hou ik wel van. Je moet het goed met je privésituatie kunnen afstemmen, maar dat lukt prima. Dan zit je ook eens in een andere omgeving. Kijk je met andere ogen naar het nieuwsbericht over een politie-inval op de Woenselse Markt als je in Eindhoven zit. Dat zijn crimefighters, maar dan op straat. Het avontuur geeft je werk een extra dimensie’ aldus Benno.

Wil jij net zoals Benno Kuipers werken bij een bank als CDD-analist, Quality Checker of Teamleider KYC/CDD? Wil jij je net zoals Benno optimaal door ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact. Meer weten over deze functie? Lees hier meer. Of neem gerust contact op met Jeroen van Wijk via 06-30537000.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Benno Kuipers Teamleider KYC/CDD

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Rick Ibes

Ernst Weda

Robbert Winters

Annemarie Holterman

Tim Spoor

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Benno Kuipers

Neem contact op

Laat een bericht achter