Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Ernst Weda

Interim Accountmanager MKB bij Rabobank

Bij Rabobank Enschede Haaksbergen is Ernst Weda interim Accountmanager MKB / Zakelijk Financieren. ‘Ik stel inkomensverklaringen op van ondernemers die privé een investering willen doen. Toen ik voor het bankvak koos, wilde ik mensen helpen dromen verwezenlijken. Een zakelijke uitbreiding of een verhuizing helpen realiseren. Ik ga op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Werkelijk in gesprek met ondernemers. Mooi vak. Welke afwegingen maak je als ondernemer, wat zijn je toekomstplannen? Bij FBD word ik via een coach begeleid om mijn eigen stappen op mijn carrièrepad te realiseren. Financieringsspecialist of kredietanalist is mijn volgende ambitie. FBD Financieel Professionals helpt mij dat groeipad door te maken’, aldus Ernst Weda.

Wil jij jezelf optimaal door ontwikkelen als interim Accountmanager MKB? En houd je van uitdaging en afwisseling? Als Financieel Professional bij FBD werk je aan de mooiste interim opdrachten bij de grootbanken in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Ellen Roolvink via 06-30948502.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Ernst Weda - Interim Accountmanager MKB

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Li Lin

Claudia van Dalen

Edwin Welgraven

Rob ter Horst

Johan Heerema

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Ernst Weda

Solliciteren

Aanmelden

Voor Ernst Weda

Neem contact op

Laat een bericht achter