Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Ernst Weda

Accountmanager MKB bij Rabobank

Bij Rabobank Enschede Haaksbergen ben ik medewerker Zakelijk Financieren. Ik stel inkomensverklaringen op van ondernemers die privé een investering willen doen. Toen ik voor het bankvak koos, wilde ik mensen helpen dromen verwezenlijken. Een zakelijke uitbreiding of een verhuizing helpen realiseren. Ik ga op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Werkelijk in gesprek met ondernemers. Mooi vak. Welke afwegingen maak je als ondernemer, wat zijn je toekomstplannen? Bij FBD word ik via een coach begeleid om mijn eigen stappen op mijn carrièrepad te realiseren. Financieringsspecialist of kredietanalist is mijn volgende ambitie. FBD helpt mij dat groeipad door te maken.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Annemarie Holterman

Marco Botterblom

Robbert Winters

Benno Kuipers

Rick Ibes

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Ernst Weda

Neem contact op

Laat een bericht achter