Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Claudia van Dalen

Financieringsspecialist Food & Agri

Als starter in de financiële wereld begon Claudia haar carrière in 2019 bij de bank. Met een ongekende drive is Claudia, na haar masterstudie, doorgestroomd naar accountmanager Food & Agri. In 2021 maakt ze de stap naar detachering om zo haar ontwikkeling weer een boost te geven!

Mijn eerste opdracht was als financieringsspecialist Food & Agri bij Rabobank Zwolle. Na deze opdracht ben ik geplaatst als Financieringsspecialist Food & Agri bij Rabobank Groningen-Drenthe. Dit bevalt heel erg goed. Ik leer ontzettend veel nieuwe dingen en vind het veel leuker dan ik van tevoren had gedacht. Hiervoor was ik accountmanager MKB en had ik veel contact met klanten, ik dacht dat ik dat zou missen. Maar ik vind het nu juist heerlijk om me helemaal vast te bijten in een post.

Samenwerken als Financieringsspecialist Food & Agri

Zowel de FBD collega’s als de collega’s bij Groningen-Drenthe heb ik nog nooit gezien. Dat blijft wel raar. Ik werk namelijk nog steeds dagelijks vanuit huis. Maar, daar komt snel verandering in! We mogen namelijk weer steeds meer leuke dingen doen, en door zowel FBD als bij de Rabobank zijn leuke bijeenkomsten gepland om elkaar weer te zien en te spreken. Can’t wait!!

Want ondanks dat het thuiswerken prima lukt, mis ik toch het contact met collega’s. Qua hulp gaat het super, want alle collega’s zijn bereikbaar en bereid om mij bij te staan bij vragen, maar gewoon het ‘koffieautomaat gesprekje’ mis ik.

Wat het thuis werken wel leuker maakt, is onze kleine puppy Balou. Ze woont sinds een maand bij ons en mijn werkplek is om die reden naar onze woonkamer verplaatst. Collega’s zien af en toe Balou in beeld verschijnen. Dit kunnen collega’s gelukkig wel waarderen. Mijn pauzes bestaan nu dus vooral uit puppytrainingen. Dit zorgt voor een mooie balans tussen werk en een vorm van ontspanning in mijn werkweek!

Wat is de meerwaarde van FBD in mijn ontwikkeling?

FBD laat mij heel vrij, maar begeleidt toch ook heel goed. Ik heb geregeld een gesprek met mijn Accountspecialist Ellen over hoe het gaat en waar ik naar toe wil. Mijn contact met FBD / Ellen is voor mij nu top. De kennissessies die FBD vanuit de Academie organiseert, heb ik tot nu toe bijna allemaal gevolgd en waren heel interessant. Zo blijf je leren.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Claudia-van-dalen-fbd

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Johan Heerema

Li Lin

Monica Krop

Rob ter Horst

Edwin Welgraven

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Claudia van Dalen

Solliciteren

Aanmelden

Voor Claudia van Dalen

Neem contact op

Laat een bericht achter