Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Johan Heerema

CDD-analist

Als ondernemer zonder opleiding leerde Johan Heerema het bankiersvak. Als een soort autodidact beklom hij de ladder in bankenland. Momenteel is hij CDD-analist bij ABN AMRO. Zijn uitdaging vindt Johan in helpen, meedenken en het verschil maken. Er was een tijd dat hij die energie niet voelde. Over ondernemen, het bankiersvak, gedetacheerd zijn en belangrijke keuzes in het leven.

Durf te veranderen als je geen energie meer krijgt van je werk

Ik was zo’n vijftien jaar bij Rabobank in dienst geweest toen ik merkte dat ik geen energie meer kreeg van mijn werk. Toegenomen regelgeving en automatisering bepaalden het ritme van de dag en het vertrek van mensen had z’n weerslag op de organisatie. Ik besloot om afscheid te nemen, een grote stap in het leven. In al die jaren had ik veel geleerd en was uitgegroeid tot volwaardig professional. Maar de geest leek uit de fles. Nadat ik een halfjaartje thuis was geweest, raakte ik in gesprek met mijn vader. ‘Johan, wat was nou je leukste periode? Waar vond je de meeste arbeidsvreugde en wat dreef je in die tijd?’ Eigenlijk hoefde ik niet lang na te denken. Het was of verschillende dingen bij elkaar kwamen. Mijn mooiste tijd was vanaf 2000 toen ik een paar jaar gedetacheerd was. Verschillende opdrachten, werkplekken, collega’s en culturen. Leren in de hoogste versnelling.

Wil je het hele verhaal van Johan lezen? Klik hier.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Quality Checker

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Mark Gelhever

Monica Krop

Edwin Welgraven

Rick Ibes

Claudia van Dalen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Johan Heerema

Solliciteren

Aanmelden

Voor Johan Heerema

Neem contact op

Laat een bericht achter