Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Mark Gelhever

Klantadviseur SME Banking

Mark Gelhever is nu ruim 15 jaar FBD-er. De wisselende opdrachten en werkvelden vormen voor hem elke keer een nieuwe uitdaging. Momenteel werkt hij als klantadviseur SME Banking bij de ABN. Zijn toekomstblik gaat ook over de grenzen van bankenland. Mark Gelhever is een interim professional met ambitie.

Bijna vijftien jaar FBD, dat is nogal wat! Voor het eerst in al die jaren zit ik nu op een opdracht in mijn omgeving van Oldenzaal. Sinds augustus 2020 ben ik klantadviseur bij een grootbank in een team dat opgesteld staat voor de agrarische sector en het MKB. Ik heb een voorliefde voor de agrarische sector. Als ik een rondje maak op mij racefiets door het mooie Twente gaan de agrarische bedrijven niet ongemerkt aan mij voorbij. Ik hou van de natuur en mensen die er vol passie mee werken. Het ondernemerschap bij agrarische ondernemers spreekt mij aan. In verschillende functies ben ik zo steeds meer met de sector vergroeid geraakt.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bij diverse grootbanken vervuld. Augustus vorig jaar kwam er een mooie kans voorbij en ben ik gestart als klantadviseur Food & Agri in Twente. Gelukkig kon ik de eerste maanden van mijn interim opdracht wel naar kantoor, waardoor ik een goede start heb kunnen maken bij een voor mij nieuwe opdrachtgever. Het is uitdagend om in de keuken van een andere bank te kijken. Het is een nieuw pakketje ervaring in mijn rugzak, wat perspectief biedt voor de toekomst. Ik kan in de huidige functie volop mijn energie kwijt.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Klantadviseur SME Banking

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Ernst Weda

Monica Krop

Claudia van Dalen

Rob ter Horst

Rick Ibes

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Mark Gelhever

Solliciteren

Aanmelden

Voor Mark Gelhever

Neem contact op

Laat een bericht achter