Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Rick Ibes

CDD/KYC analist bij ABN AMRO

In november 2015 begon ik via FBD Financieel Professionals aan mijn eerste interim opdracht als financieringsspecialist Food & Agri bij Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Na een kleine omzwerving buiten de Rabobank weer terug op het ‘oude nest’ waar ik 8 jaar werkzaam ben geweest. Het was weer even wennen na 1,5 jr. buiten de Rabobank. Gelukkig ben ik door zowel de Rabobank als FBD hierin goed gefaciliteerd.

Via FBD heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb op verschillende locaties in Nederland diverse functies mogen bekleden. Van interim financieringsspecialist tot assistent MKB. Zo kijk ik met trots terug op mijn laatste functie bij de Rabobank als Specialist Intensieve Begeleiding bij Kring Oost-Brabant. Hierin heb ik mezelf ook op persoonlijk vlak verder kunnen ontwikkelen. Het was leuk om in een ambitieus team te mogen werken die voortdurend nieuw perspectief probeert te bieden aan ondernemers in zwaar weer.

Inmiddels heb ik begin juni de switch gemaakt naar ABN Amro. Hier ben ik met enthousiasme begonnen op de afdeling Detecting Financial Crime. Voor mij een nieuwe werkomgeving met nieuwe kansen. Ondanks de beperkingen door COVID-19 heeft ABN Amro een uitstekend onboarding programma opgetuigd. Na 3 weken kan ik dan eindelijk aan de slag in mijn nieuwe functie als CDD/ KYC Analist Client Onboarding. Alweer een mooie stap om mijzelf verder te ontwikkelen en mijn horizon te verbreden. Dit maakt het interim werk juist zo interessant.

Wil jij jezelf optimaal door ontwikkelen binnen jouw vakgebied? En houd je van uitdaging en afwisseling? Als Financieel Professional bij FBD werk je aan de mooiste opdrachten bij de grootbanken in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Jeroen van Wijk via 06-30537000.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
rick_ibes_CDD/KYC analist bij ABN AMRO

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Rob ter Horst

Mark Gelhever

Edwin Welgraven

Ernst Weda

Li Lin

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Rick Ibes

Solliciteren

Aanmelden

Voor Rick Ibes

Neem contact op

Laat een bericht achter