Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Robbert Winters

CDD/KYC analist bij ABN AMRO

Robbert Winters is een begenadigd trompettist, studeerde Rechten en werkt als CDD/KYC analist bij ABN AMRO. Zijn brandende ambitie was de financiële recherche. Namens FBD is Robbert Winters nu gedetacheerd bij ABN AMRO op de afdeling Detecting Financial Crime. De functie past hem als een jas. “Elke dag is het een uitdaging om risico’s op het gebied van criminele transacties op te sporen.”

CDD/KYC analist

Werken bij Detecting Financial Crime biedt uitdaging en afwisseling vindt Robbert. In de verre toekomst heeft hij zijn stip op de horizon bij de financiële recherche nog niet losgelaten. Samen met FBD kijkt hij naar zijn ontwikkeling. “Toen ik bij FBD binnenkwam heb ik de STM-scan gedaan. Die test biedt inzicht in talent en competenties. Het is niet zo dat die scan allesbepalend is, maar het geeft richting in wat je wilt en waar talenten liggen.

De volgende stap was een baan bij Client Due Diligence. Dat is gelukt bij ABN AMRO. Dat het via FBD is, biedt alleen maar méér zekerheid en kans op een versnelde ontwikkeling. Met wisselende jobs bij een detacheerder leer je toch sneller. Daarbij is het een fijne, betrouwbare en persoonlijke werkgever die je mee helpt kijken naar de toekomst. Het heeft mij in ieder geval al deze leuke baan bij ABN AMRO gebracht. In de toekomst kijken we samen hoe ik de volgende stappen kan zetten in mijn loopbaan. Ik werk graag mee aan het een stukje veiliger maken van de samenleving. Daar zet ik mijn psychologische, juridische en financiële kennis voor in. Ik ben nieuwsgierig van aard en blijf kijken naar nieuwe dingen. Misschien kom ik via FBD ine toekomst met mijn ervaring toch nog bij de politie terecht”, aldus Robbert.

FBD

Ben jij een financieel professional die zich optimaal wil door ontwikkelen? Kom je net kijken of ben je een ervaren rot in het vak? Wij bieden mooie ontwikkeltrajecten en uitdagende opdrachten. Ga aan de slag als financieel professional bij FBD en laat je net als Robbert uitdagen.

We komen graag met jou in contact. Meer weten over de mogelijkheden bij FBD? Neem gerust contact op met Jeroen van Wijk via 06-30537000.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Robbert Winters CDD/KYC analist

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Ernst Weda

Tim Spoor

Edwin van Genderen

Annemarie Holterman

Benno Kuipers

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Robbert Winters

Neem contact op

Laat een bericht achter