Onze professionals werken bij onze opdrachtgevers, door het hele land. Samen vormen ze FBD. Graag delen we hun ervaringen met jullie, deze keer het verhaal van…

Ambassadeur

Tim Spoor

Financieel Professional

Tim Spoor is werkzaam als interim Financieel Professional bij onze buren Adwise – Your Digital Brain als talentvol Professional.

Interim Financieel Professional

“Nadat ik eind april was afgestudeerd, bleek tijdens de gesprekken met Michel Strikker dat FBD Financieel Professionals mij dit gewenste traject kon bieden. Bovendien werd ik erg enthousiast van de plannen van FBD Finance & Control. Het idee om hier deel van uit te maken gaf mij energie en bovendien zou ik mij via de FBD Academie kunnen blijven door ontwikkelen. Hierdoor was en ben ik van mening dat FBD voor mij de perfecte organisatie is om als starter aan de slag te zijn.

De stap van studie naar werk is mij goed bevallen. Ondanks dat ik een goede studententijd heb gehad en ik met veel plezier de cursussen tijdens de studies heb gevolgd, merkte ik tijdens de laatste maanden van mijn studie dat ik steeds meer zin kreeg om daadwerkelijk in het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Nu ik inmiddels een aantal maanden aan het werk ben, kan ik zeggen dat de overgang van studie naar werk mij goed is bevallen. Met name het dagelijkse contact met collega’s en het in teamverband werken is iets wat mij goed bevalt’, aldus Tim

Wil jij net als Tim Spoor werken als interim Financieel Professional bij een club waar je kan bouwen aan een financieel gezonde organisatie en tegelijkertijd kan werken aan persoonlijke doelen? Kom je net kijken of ben je een ervaren rot in het vak? Wij bieden mooie ontwikkeltrajecten en uitdagende opdrachten. Ga aan de slag als interim professional bij FBD Finance en Control en laat je uitdagen. Voor meer informatie meen je contact op met Milena van Maasakker via 0610705221.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Financieel_Professional_Tim_Spoor

Hé financieel professional!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel professional? Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook interessant

Benno Kuipers

Robbert Winters

Rick Ibes

Li Lin

Annemarie Holterman

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Tim Spoor

Neem contact op

Laat een bericht achter