Vacature

Assistent Specialist Intensieve Begeleiding

Locatie: Landelijk
Salaris: € 2.500 tot € 3.200
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Ben jij iemand die communicatief sterk is en snel tot de kern kan doordringen;
Haal jij voldoening uit het helpen van mensen met betalingsproblemen;
Ben jij oplossingsgericht en sta je stevig in je schoenen?

Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen:

Als Assistent Specialist Intensief/Bijzonder Beheer ondersteun je de Specialist Intensief Beheer en bereid je dossiers voor van klanten met structurele betalingsproblemen. Je plant afspraken, helpt de specialist bij de analyses en rapportages, informeert de klant en signaleert kredietrisico’s op klant- en portefeuilleniveau. Hierbij vervul je, samen met de specialist, een belangrijke rol om de klant een nieuw perspectief te bieden. Je draagt bij aan het minimaliseren van verliesrisico’s van de bank op probleemfinancieringen. Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.

Wat bieden we jou:

We bieden je een boeiende functie binnen de professionele werkomgeving van een van de Nederlandse grootbanken. Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling, hiervoor maak je gebruik van alles wat onze FBD Academie te bieden heeft.

Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring. Ook een bonusregeling op basis van gewerkte uren behoort tot de mogelijke opties. Verder vullen we je arbeidsvoorwaarden aan met 25 vrije dagen, een pensioenregeling, goede mobiliteitsregeling en een persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Wil je via FBD aan de slag dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Onze klanten schakelen ons al sinds 2000 in voor hun projectmatige en tijdelijke vraagstukken.

Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie. We hebben oprechte aandacht voor mensen en we stellen jouw eigen mening op prijs. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Afspraak is afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de financiële wereld. Als Financial Professional krijg je bij ons veel vrijheid. Je krijgt volop kansen jezelf te ontplooien en we waarderen je initiatief.

Via onze FBD Academie investeren we volop in kennis, houding en gedrag van onze Financial Professionals. Door maatwerkopleiding, coaching on the job en begeleiding leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier. Dat vinden we belangrijk. Want jouw ambitie bepaalt onze toekomst.

Wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Om dit goed te doen, heb je richting nodig. Die richting kunnen wij je geven.

Wie ben jij:

Jij bent iemand die tot de kern van het probleem kan doordringen. Je vraagt door op pijnpunten en denkt mee in oplossingen. Je bent pas tevreden als je samen met de klant tot een goede oplossing bent gekomen. Daarvoor ben je klantgericht en denkt in mogelijkheden. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Minimaal een HBO/WO diploma, bij voorkeur in een financiële richting;
  • Je bent fulltime (36uur) beschikbaar en landelijk inzetbaar;
  • Hebt kennis van zakelijke kredietverlening;
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring bij een grootbank;
  • Ook ben je ondernemend en wilt blijven groeien in je ontwikkeling.

Interesse gewekt?

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene de Jong, Accountspecialist, telefoon 06-21208433 of i.dejong@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Stagiair Marketing & Communicatie

Trainer CDD Amersfoort

Financieel professional | Finance & Control | Almelo

Open sollicitatie – Financieel Professional – Heerenveen

Financieringsspecialist Zakelijk Roosendaal

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Assistent Specialist Intensieve Begeleiding

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter