Vacature

Accountmanager Groot Zakelijk

Locatie: Landelijk
Salaris: € 4.000 tot € 5.000
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Bouw jij graag aan een duurzame relatie met de ondernemer? En ben je daarnaast een stevige sparringpartner met ruime financieringskennis? Dan hebben wij wellicht een interessante baan voor je!

Word jij de nieuwe Accountmanager Groot Zakelijk bij één van de top 3 grootbanken in Nederland?

Jouw koers;

In de rol van Accountmanager Groot Zakelijk verwachten we veel van je. Je wordt vanuit FBD gedetacheerd naar een grootbank. In deze rol ben je een belangrijke gesprekspartner voor de ondernemer. Het betreft Groot Zakelijke klanten (obligo > euro 1 mln) met veelal een complexe financierings- en/of kredietbehoefte. Je voert het gesprek met de ondernemer over de toekomstplannen. Naar aanleiding van dit gesprek stel je een passend en goed onderbouwd financieringsvoorstel op. Waar nodig stuur je bij en/of kom je met een alternatief plan. Je ziet en benut kansen in de markt. Ook bouw je de bestaande klantenportefeuille uit. Inmiddels weet je de weg binnen de online kanalen goed te vinden en draag je dit ook over aan de ondernemer.

Je bent empathisch en kritisch tegelijk en bent van nature geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. als Accountmanager Groot Zakelijk bouw je aan een lange termijn relatie. Zowel de lange als korte termijn doelstellingen zijn onderwerp van gesrpek. Je weet impact te maken op de klant. Ook pas je je werkwijze makkelijk aan veranderende omstandigheden aan. Momenteel wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. Om deze reden vindt contact veelal via telefoon, mail en videobellen plaats.


Wat vragen we van jou:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Ook ben je fulltime beschikbaar en, indien nodig, landelijk inzetbaar
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Onderdeel hiervan is ook aantoonbare acquisitie ervaring
 • Je hebt daarnaast kennis en ervaring met het analyseren van bedrijfs- structuur- en financiële risico’s
 • Tot slot werk je klant- en resultaatgericht, analytisch sterk en een organisatietalent


Wat mag je van ons verwachten:

Als detacheerder helpen we je graag het beste uit jezelf te halen. We bieden je een detacheringscontract bij FBD.  Je wordt gedetacheerd naar verschillende opdrachtgevers. Dit zijn onder andere verschillende grootbanken in Nederland.

Wij staan voor groei en persoonlijke ontwikkeling. We ondersteunen je actief om jouw (carrière)doelen te behalen. Dit doen we onder andere door je interessante opdrachten te bieden bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Onze commercieel managers zijn dagelijks in gesprek met opdrachtgevers om de best passende opdrachten voor je te regelen. Samen met je accountspecialist breng je je wensen in kaart en bespreek je hoe je deze doelen kunt behalen. Waar nodig volg je verschillende opleidingen en trainingen via onze eigen FBD Academie. Ook brengen we je graag in contact met andere FBD’ers. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Daarnaast bieden we je het volgende;

 • Een salaris tussen € 4.000,- en € 5.000,- afhankelijk van kennis en ervaring
 • Aangevuld met 25 vrije dagen en vakantiegeld (8%)
 • Daarnaast een pensioenregeling via Stipp
 • Ook krijg je een vergoeding reiskosten of een lease auto
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Tot slot bieden we je interessante doorgroeimogelijkheden


Over FBD:

Wij detacheren al 20 jaar financieel professionals.  Hierbij richten wij ons op de specialismen zakelijk bancair en verzekeren. We hebben een groot landelijk netwerk met verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Hierdoor is er altijd een passende (vervolg)opdracht voor je te regelen. 

Jaarlijks komen we als FBD’ers samen voor verschillende interessante workshops en trainingen. Dit kan zowel online als offline. Het is een mooie mix tussen leerzaam en ontspanning waarbij je andere FBD’ers beter leert kennen. Benieuwd geworden naar FBD en onze professionals? Lees de verschillende blogs en inspirerende verhalen via onze website.


Interesse gewekt?

Voor meer informatie over de functie Accountmanager Groot Zakelijk kun je onderstaand formulier invullen of direct contact opnemen met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.


Zoek je toch een andere functie binnen Finance? Ook dan spreken we je heel graag! Samen kijken we naar de mogelijkheden. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

CDD analist

Financieringsspecialist

Hypotheekacceptant

AML analist

Business Controller

Accountmanager Groot Zakelijk

Solliciteren

Aanmelden

Voor Accountmanager Groot Zakelijk

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter