Vacature

Adviseur Virtueel Wonen

Locatie: Landelijk
Salaris: € 2.500,- tot € 3.500,- Bruto
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Ben jij thuis in de wereld van online bankieren EN maak je klanten hier ook graag wegwijs in? Ben je daarnaast communicatief vaardig en kun je makkelijk schakelen tussen verschillende online kanalen? Lees dan snel verder! We hebben een interessante vacature beschikbaar.

Word jij onze Adviseur Virtueel Wonen?

Jouw Koers:

In de rol van Adviseur Virtueel Wonen ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Vragen rondom het thema ‘Wonen’ handel je adequaat af. Je neemt de klant mee in het virtuele proces en laat de klant zien hoe het online geregeld kan worden. Je denkt actief mee met de klant en waar mogelijk geef je suggesties die cross sell verhogend werken. Het uitgangspunt is dat de klant direct geholpen wordt. In deze rol maak je veel gebruik van videobellen. Mocht er behoefte zijn aan een afspraak op één van de kantoren dan plan je deze in voor de klant. Vragen over een complex product stuur je door naar een gespecialiseerde collega.

Tot slot ben je naast het virtuele contact ook zichtbaar en aanwezig bij bijvoorbeeld lokale events. Werkdagen en tijden zijn in overleg. Ook ben je beschikbaar in de avonduren en op zaterdag.

In hoofdlijnen zien je werkzaamheden er als volg uit:

 • Inventarisatie en analyse van de klantbehoefte en je onderneemt de juiste actie hierop;
 • Ook geef je inzicht in de risico’s van de klant en waar mogelijkheden zijn deze te reduceren;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klantbehoefte staat centraal;
 • Als Adviseur virtueel wonen werk je zelfstandig en conform processen en werkinstructies. Je draagt actief bij aan het optimaliseren van de klantbeleving en de processen;
 • Vanzelfsprekend ben je pro-actief, ziet en benut kansen en denkt mee met de klant.


Werken bij FBD:

Wil je via FBD aan de slag dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Onze klanten schakelen ons al sinds 2000 in voor hun projectmatige en tijdelijke vraagstukken.

Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie. We hebben oprechte aandacht voor mensen en we stellen jouw eigen mening op prijs. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Afspraak is afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de financiële wereld. Als Financial Professional krijg je bij ons veel vrijheid. Je krijgt volop kansen jezelf te ontplooien en we waarderen je initiatief.

Via onze FBD Academie investeren we volop in kennis, houding en gedrag van onze Financial Professionals. Door maatwerkopleiding, coaching on the job en begeleiding leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier. Dat vinden we belangrijk. Want jouw ambitie bepaalt onze toekomst.


Jouw kracht:

Voor de rol van Adviseur Virtueel Wonen is het niet alleen belangrijk dat je communicatief sterk bent maar ook dat je flexibel bent, makkelijk kunt schakelen en goed kunt doorvragen. Dit om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Hierbij maak je actief gebruik van de online mogelijkheden en begeleid je de klant hierin.

Voor deze functie verwachten we dat je in elk geval het volgende meeneemt;

 • Je hebt een afgerond HBO-bachelor;
 • Ook ben je in het bezit van Wft Basis, Wft Adviseur Hypothecair, Wft Vermogen en Wft Permanent Actueel;
 • Ben je digitaal actief? Dan is dit een pluspunt;
 • Je hebt zowel kennis van hypotheken als basiskennis van vermogen. Hierdoor weet je na inventarisatie de klant naar de juiste afdeling door te verwijzen;
 • Daarnaast stel je het klantbelang centraal.


Jouw Keuze:

Uiteraard mag jij voor jouw werkzaamheden als Adviseur Virtueel Wonen ook veel terugverwachten.

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing;

 • Een salaris van € 2.500,- tot € 3.500,- op basis van kennis en ervaring;
 • Deels thuiswerken en flexibele kantoortijden
 • Thuiswerkvergoeding van 2,15 euro netto per dag
 • 250 euro netto, thuiswerkplek in te richten
 • We werken samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling, bij FBD blijf je jezelf ontwikkelen
 • We hebben daarvoor een eigen opleidingshuis, de FBD Academie
 • Na 6 maanden een experience bon ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Een uitdagende werkomgeving bij grote opdrachtgevers door heel Nederland


Pak het moment:

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.


In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 40

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Senior KYC Analist

Senior KYC Analist

Traineeship IKV specialist

Financial Controller

Loan Underwriter

Adviseur Virtueel Wonen

Solliciteren

Aanmelden

Voor Adviseur Virtueel Wonen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter