Vacature

Assistent Relatiemanager Food & Agri

Locatie: Zwolle
Salaris: € 1.750 tot € 2.600 
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Ben je een starter op de arbeidsmarkt en heb je net succesvol je opleiding in finance afgerond? Lees dan snel verder! FBD zorgt graag voor een vliegende start van je carrière en heeft een interessante vacature beschikbaar!

Ben je graag werkzaam op het snijvlak van Finance en Agri? Fungeer je graag als rechterhand van de Relatiemanager? Heb je daarnaast een goed inlevingsvermogen en kun je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe Assistent Relatiemanager in Food & Agri?

Wat ga je doen?

De functie van Assistent Relatiemanager is een prachtige eerste stap in de bankensector waarin je veel leert. Met de opgedane kennis van zakelijk financieren ben je een belangrijke schakel tussen de ondernemer en één of meer relatiemanagers van de bank. Je hebt gevoel voor klantbelang en kijkt tegelijkertijd vanuit een commercieel oogpunt naar het vraagstuk van de ondernemer. Je toont ondernemerschap, J bent empathisch en daarnaast goed in staat de wensen van de klant te vertalen naar een passend financieringsvoorstel. Hierin ben je ondersteunend aan de relatiemanager. Het opbouwen van een duurzame relatie staat voorop in je manier van werken.

In deze functie ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de ondernemer. Je maakt afspraken voor de relatiemanagers en bereid deze klantgesprekken zorgvuldig voor. Ook ben je verantwoordelijk voor de aftersales. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en speelt hierop in. Ook signaleer je financiële risico’s en benut de kansen in de markt. Het maken van offertes en kredietvoorstellen behoort ook tot je takenpakket. De administratie die voortkomt uit de gesprekken handel je netjes af. Samen met de relatiemanager ben je verantwoordelijk voor klanten in het Food & Agri segment.


Wat bieden we jou:

Als je in dienst treedt bij FBD krijg je de unieke kans gebruik te maken van ons brede netwerk. Hierdoor krijg je de mogelijkheid bij verschillende grootbanken door heel Nederland werkzaam te zijn. Ook variatie in functie kunnen we je bieden. Samen met je accountspecialist stippel je een plan uit voor de toekomst en bekijk je welke opleidingen en trainingen nodig zijn om dit doel te bereiken. Je zal werkzaam zijn bij verschillende opdrachtgevers en we bieden je de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Vervolgrollen als bijvoorbeeld relatiemanager, financieringsspecialist/lendingspecialist. of Kredietanalist behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kun je gebruik maken van onze eigen FBD academie en brengen we je in contact met andere professionals, werkzaam bij FBD.

Daarnaast mag je als Assistent Relatiemanager via FBD het volgende verwachten;

 • Een vast salaris tussen € 1750,- en € 2600,- (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • 25 vrije dagen en vakantiegeld (8%);
 • Ook ontvang je een reiskostenvergoeding & Pensioenregeling via Stipp (vanaf 26 weken);
 • Aangevuld met een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • En interessante doorgroeimogelijkheden.


Waar ga je werken:

Bij detacheerder FBD! Wij staan voor kwaliteit met specialisme zakelijk bancair. Onze roots liggen in Twente en de nuchtere mentaliteit is sterk voelbaar. We vinden het belangrijk je goed voor te bereiden en gaan voor het hoogst haalbare. Ook investeren we in onze professionals en in ons netwerk. Hierdoor kunnen we door het gehele land interessante opdrachten kunnen bieden. We halen graag het beste uit je naar boven en bieden je opdrachten die passen bij je carrière wensen. Bij ons staat de professional centraal en word je actief ondersteund door het commerciële team van FBD.


Wie ben jij:

Je bent ondernemend, hebt empathisch vermogen en je bent een echte teamplayer. Je ziet en benut kansen en weet daarnaast te ontzorgen. Als Assistent Relatiemanager ben je de rechterhand van de relatiemanager en daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast ben je flexibel en zet je graag een stapje extra. Je wilt je graag verder ontwikkelen en ziet een rol als bijvoorbeeld Relatiemanager, in de toekomst, voor je weggelegd. Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding (bij voorkeur HAS of WUR);
 • Ook heb je een grote affiniteit met de financiële dienstverlening;
 • Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt enkele jaren werkervaring;
 • Ook ben je 36 uur per week beschikbaar en eventueel landelijk inzetbaar;
 • Uiteraard heb je een betrokken, zelfstandige en leergierige persoonlijkheid.


Interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.

Is de rol van Assistent Relatiemanager Food & Agri niet helemaal de vacature die je zoekt? Ook dan komen we heel graag met je in contact. We bekijken graag de andere mogelijkheden met je. Wil je een baan in de financiele sector? Dan ben je bij FBD aan het juiste adres!

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 40

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Hypotheek adviseur

Junior KYC Analist

AML analist

Accountmanager Zakelijk bancair MKB/ Grootzakelijk

Adviseur particuliere verzekeringen

Assistent Relatiemanager Food & Agri

Solliciteren

Aanmelden

Voor Assistent Relatiemanager Food & Agri

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter