Vacature

Business Banker Agri (junior en Senior)

Locatie: Noord-Holland | Junior (met Agri achtergrond)

              Zuid Nederland | Senior (Zeeland óf Brabant óf Limurg)
Salaris: O.b.v. senioriteit, kennis en ervaring.
Aantal uur: 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een veelzijdig en ambitieus team waar jij ondernemers helpt hun droom te verwezenlijken en bij te dragen aan een duurzamere wereld? Een team met sector én bancaire expertise, waar jouw belangen om als medewerker het verschil te kunnen maken centraal staan?

Dan hebben we een uitdagende vacature voor jou!

Jouw koers

Als Business Banker ben je het aanspreekpunt voor klanten van Business Clients Sales. Je belangrijkste verantwoordelijkheden: het adviseren van klanten ontrent kredietverlening en sales van dagelijkse bankzaken, waarbij je proactief kansen herkent en omzet in het juiste advies en sales.

Hoe ziet je functie er verder uit?

 • Je bouwt jouw sectorale portefeuille uit. Door onder meer deep- en crosselling onder bestaande klanten;
 • Je houdt de klanttevredenheid, het rendement, risicobeheer en marktaandeel binnen je portefeuille scherp in de gaten en stuurt bij waar nodig;
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen de wereld van je portefeuille op de voet en reflecteert constant over de invloed ervan op je klanten en de bank;
 • Je vergroot actief je sectorale kennis en expertise.
 • Let op: Voor de Junior rol (Noord-Holland) geldt een geleidelijke inwerkperiode. Naast de noodzakelijke (interne) opleidingen zullen ook de collega’s in jouw team voldoende ruimte hebben om je goed in te werken.

Door strategisch mee te denken en door jouw kennis van de sector, bied je de klanten uit je portefeuille altijd een oplossing op maat. Voor de grotere en complexe kredietaanvragen schakel je onze financieringsspecialisen van Financing Solutions in. Je stelt de lange termijn relatie met de klant centraal en hebt veel direct klant contact. Waarbij je proactief op zoek gaat naar commerciële kansen en waarbij je zowel naar de onderneming van de klant als naar hun gelangen als ondernemer kijkt.


Werken bij FBD

Bij FBD sta jij als professional centraal. Wat zijn je wensen in je carrière en wat is ervoor nodig om deze doelen te behalen? Samen met je eigen accountspecialist bepaal je het groeipad. Via onze FBD Academie. kun je verschillende trainingen en opleidingen volgen. Allen volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Ook bieden we jaarlijks verschillende online en offline events aan waarbij je andere FBD’ers ontmoet. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk, we zijn flexibel en leveren een hoog kennisniveau.

Deel jij graag jouw kennis en kunde? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wil je alvast meer weten over FBD, onze professionals en onze opdrachtgevers? Onze professionals vertellen je er graag meer over op onze website of volg ons alvast op LinkedIn.


Jouw kracht

Je bent klantgericht, gedreven om te vernieuwen en verbeteren en hebt als ondernemer binnen de bank oog voor commerciële kansen én risico’s. De Agrarische sector en de klanten hebben voor jou geen geheimen. Je hebt aandacht voor de ideeën en bezwaren van je collega’s, je draagt positief bij aan je team en je bent bereid je aan te passen voor de teamprestatie.

In deze rol verwachten we het volgende van je;

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3- 5 jaar ervaring in de zakelijke financiële dienstverlening; (als senior).
 • Goede kennis van zakelijke kredietverlening en riskmanagement en ervaring met financieringsconstructies;
 • Kennis van actuele maatschappelijke, economische en ontwikkelingen binnen de relevante sectoren, de structuur en organisatie ervan, de marktpartijen en relevante wet- en regelgeving.


Jouw keuze

Er staat uiteraard ook wat tegenover al het harde werken. Dit mag je van ons verwachten;

 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;
 • 8% vakantiegeld, pensioenregeling en 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten en een netto thuiswerkvergoeding van 2,15 euro per dag;
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring);
 • Deelname aan verschillende trainingen en workshops, georganiseerd door de FBD-academie.


Pak het moment

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik vertel je graag nog veel meer over deze opdrachtgever en functie.

Bel, mail of app mij gerust Menno Maass – 0651715432 – m.maass@fbd.nl

In het kort

Branche:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Financieringsspecialist Food & Agri

Accountmanager Particulier

Assistent Relatiemanager Food & Agri

Accountmanager Zakelijk bancair MKB/ Grootzakelijk

Accountmanager Groot Zakelijk

Business Banker Agri (junior en Senior)

Solliciteren

Aanmelden

Voor Business Banker Agri (junior en Senior)

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter