Vacature

Financieringsspecialist Food & Agri

Locatie: Enschede
Salaris: € 3.500 tot € 5.500
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Help jij ondernemers graag met alle kredietvragen? Heb je daarnaast affiniteit met Food & Agri en weet jij het verschil te maken? Lees dan snel verder! We hebben een mooie vacature beschikbaar!

Word jij onze nieuwe Financieringsspecialist Food & Agri?

Jouw koers;

Als Financieringsspecialist ben je veel in gesprek met MKB ondernemers. Segment; Food & Agri. Jij helpt hen met alle vragen rondom kredieten. Je geeft advies, denkt mee en stelt kredietaanvragen op. Hierbij werk je veel samen met de Accountmanager MKB. Voor de ondernemer ben je een belangrijke sparringpartner.

Je kijkt naar de korte en lange termijn doelen. Ook stel je risico analyses op. Daarnaast kijk je naar de mogelijkheden voor financiering. Is de financiering niet haalbaar? Dan kom je met een alternatief plan. Hierin zoek je altijd naar de juiste balans tussen het belang van de ondernemer en de bank. Verder staat het opbouwen, uitbouwen en behouden van een duurzame relatie met de ondernemer centraal.

Als financieringsspecialist Food en Agri heb je gedegen kennis van de bijzondere financiële constructies. In het bijzonder binnen de agrarische sector. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en je speelt hier op in.

Je wordt gedetacheerd naar één van onze opdrachtgevers in Nederland. Dit kan zowel projectmatig zijn als voor een langere periode. Momenteel wordt er veel vanuit huis gewerkt. Uiteindelijk gaat deze opdrachtgever toe naar een hybride werkvorm.


Wat verwachten we van jou:

  • Je beschikt over aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau
  • Aangevuld met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent fulltime beschikbaar en landelijk inzetbaar;
  • Daarnaast heb je brede kennis van zakelijk financieren;
  • Ook ben je analytisch sterk, proactief en klantgericht.


Wat mag je van ons verwachten:

  • Een contract bij FBD incl. pensioenregeling;
  • Aangevuld met 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
  • Een salaris tussen de €2750,- en €5500,- dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
  • Verder werken we samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling,;
  • Tot slot kom je te werken in een uitdagende werkomgeving bij grote opdrachtgevers.;


Over FBD:

FBD detacheert al 20 jaar financieel professionals van het hoogste niveau. We hebben een groot landelijk netwerk en komen met regelmaat samen voor interessante workshops. Ontwikkeling en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Daar investeren we ook flink in. Samen met je eigen Accountspecialist bepaal je je groeipad. Om je doelen te behalen kun je verschillende opleidingen en trainingen doen via ons eigen opleidingshuis, de FBD Academie.

Wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Om dit goed te doen, heb je richting nodig. Die richting kunnen wij je geven. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over FBD en onze professionals? Kijk dan snel op www.fbd.nl.


Interesse gewekt?

Of heb je aanvullende vragen? Dan komen we graag met je in contact! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl. Ook reageren via onderstaand formulier is mogelijk. 

Getriggerd door deze vacature maar is het toch niet helemaal wat je zoekt? Ook dan komen we graag met je in contact. We maken graag kennis om jouw wensen en doelen inzichtelijk te maken. Mogelijk sluit één van onze andere opdrachten wel aan. We spreken je graag!

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Financieringsspecialist/Relatiemanager MKB

CDD Analist (groot) zakelijk

Hypotheek adviseur

Adviseur particuliere verzekeringen

Senior Business Controller

Financieringsspecialist Food & Agri

Solliciteren

Aanmelden

Voor Financieringsspecialist Food & Agri

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter