Vacature

Financieringsspecialist Groot Zakelijk

Locatie: Herenveen, Enschede, Utrecht en Den Haag
Salaris: € 3.500 tot € 5.500
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Weet jij complexe vraagstukken om te zetten naar een concreet financieringsplan? Ben jij geïnteresseerd in het verhaal achter de vraag en denk je graag met ondernemers mee over de nieuwe businessplannen? Dan is deze functie wellicht op jouw lijf geschreven! Word jij onze Financieringsspecialist Groot Zakelijk?

Jouw koers

Als financieringsspecialist ben je een belangrijke sparringpartner voor de ondernemers en je werkt veel samen met de accountmanager. Samen bouw je aan een duurzame relatie met de klant. Ondernemers kloppen bij je aan als er een behoefte is voor een extra financiering t.b.v. de bedrijfsvoering. Je analyseert, beoordeelt, denkt actief mee en stuurt bij waar nodig. Hierbij zijn de wensen en businessplannen van de ondernemer leidend. Samen met de ondernemer bekijk je hoe de financieringsbehoefte kan worden ingevuld en vervolgens stel je een passende en concurrerende financieringsstructuur en rapportage op. Je takenpakket ziet er als volgt uit;

 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van financiële administraties
 • Adviseren van management en zorgdragen voor financiële rapportages om inzicht te verschaffen in de financiële positie en prestaties van de organisatie
 • Schrijven van revisies en behandelen van financieringsaanvragen


Werken bij FBD

Bij FBD staat ontwikkeling centraal. Van de organisatie en de professional. Hier werken we dan ook hard aan en we begeleiden je actief. De accountspecialist weet wat er speelt en stemt met je af wat je wensen en behoeften zijn. Waar nodig kun je gebruik maken van onze eigen FBD-academie om verschillende opleidingen en trainingen te doen. Ook maatwerkopleiding en coaching on the job behoort tot de mogelijkheden. We begeleiden en leggen verbinding op een persoonlijke en betrokken manier. Dat vinden we belangrijk. Want jouw ambitie bepaalt onze toekomst.

De commercieel manager weet wat er speelt bij opdrachtgevers en samen zorgen we voor de beste match zodat jij altijd de best passende opdrachten kunt doen. Je krijgt bij ons volop kansen jezelf te ontplooien. Door verschillende online en offline events gedurende het jaar leer je ook andere FBD’ers kennen. Goed voor je netwerk, je eigen ontwikkeling en ook heel gezellig.

Wil je meer weten over FBD en lezen waarom onze eigen professionals zo enthousiast zijn over ons en de aangeboden opdrachten? Lees dan snel verder op onze website.


Jouw kracht

In deze functie ben Je een ervaren gesprekspartner en je communiceert overtuigend. Je denkt graag mee en werkt veel samen met collega’s en klanten. Jij wordt warm van een goede klantenrelatie en contact met collega’s!

Voor deze functie verwachten we dat je in elk geval het volgende meeneemt;


 • Minimaal een HBO Bachelor bij voorkeur in een economische richting;
 • 36 uur per week beschikbaar en indien nodig landelijk inzetbaar;
 • Kennis en ervaring van zakelijke financieringsconstructies en de bijbehorende risico’s
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie (bij een grootbank)
 • Je bent analytisch sterk, proactief en klantgericht.


Jouw keuze

Uiteraard mag jij voor jouw werkzaamheden als financieringsspecialist ook veel terugverwachten. De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing;

 • We bieden je een salaris tussen de €3.500,- en €5.500,- (wat afhankelijk is van kennis en ervaring);
 • Een groot netwerk met uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
 • Pensioenregeling via Stipp Pensioen
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km of openbaarvervoer 100%
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2,15 euro per dag.
 • €250,- euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Vele opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze FBD-academie


Pak het moment

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over deze vacature? Ik kom graag met je in contact! Ellen Roolvink 06 30 94 85 02 e.roolvink@fbd.nl

Is dit niet helemaal de rol die je zoekt? Ook dan komen we graag met je in contact! We hebben veel verschillende interessante functies binnen finance beschikbaar, landelijk. Dus ook bij jou in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op!


In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Financieringsspecialist/Relatiemanager MKB

KYC Quality Checker

Accountmanager Food & Agri

Loan Underwriter

Senior CDD Analist Organisaties

Financieringsspecialist Groot Zakelijk

Solliciteren

Aanmelden

Voor Financieringsspecialist Groot Zakelijk

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter