Vacature

Business Controller

Locatie: Weesp
Salaris: Maximaal salaris van € 7.207 bruto op basis van 40 uur inclusief 13e maand
Aantal uur: 36-40 uur
Startdatum: z.s.m.

Je bent ambitieus, een stevige gesprekspartner en ambieert een uitdagende en complexe functie. Je hebt een ondernemende instelling en durft ook in de huidige tijd een stap te maken naar een nieuwe functie. Jij slaat een brug tussen financial control en business control. Als dit op jouw lijf geschreven is, kom dan eens praten.

Wat ga je doen?

Als sparring partner van het management ben je verantwoordelijk voor de business control van 3 business units. Je bespreekt maandelijks financiele en niet financiele cijfers met de managers van deze business units. Gedurende het jaar heb je een belangrijke rol bij het opstellen van de jaarlijkse begroting en investeringsvraagstukken. Je analyseert, bespreekt en adviseert daarmee op verschillende onderwerpen. Je hebt een sterke affiniteit met financial control en slaat daarmee eenvoudig de brug met business control. Je belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere:

  • De planning en control cyclus;
  • Performance evaluatie, forecasting en maandelijkse analyse van de actuals;
  • Financiële verslaglegging richting directie en interne en externe partijen;
  • Opstellen van businessplan en coördineren/uitvoeren van het jaarlijkse budgetteringsproces;
  • Ontwikkelen, onderhouden en uitleggen van het serviceprijs model;
  • Business cases bouwen, valideren en volgen.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo / wo opleiding richting bedrijfseconomie. Bij voorkeur ben je RC. Het zou fijn zijn als je zeker 3 jaar ervaring hebt opgedaan bij een bank of verzekeraar in een soortgelijke rol. Kennis van en inzicht in de factoren die van invloed zijn op de financiele performance en de keten is gewenst. Ervaring met het bouwen en beoordelen van business cases.

Je bent ondernemend en boekt graag resultaten door samen te werken met diverse partijen. Je neemt de regie over je werkzaamheden en staat graag met je voeten in de klei. Je communiceert makkelijk, wat er mede voor zorgt dat mensen meebewegen. Jouw organisatiesensitiviteit is goed ontwikkeld. Je bent energiek, nieuwsgierig, je hebt een kritische blik en bent zorgvuldig. Bovenal ben je veerkrachtig en een stevige gesprekspartner.

Wat bieden we jou?

Je werkt in een dynamische omgeving met een interessant en aansprekend product. Een organisatie met een maatschappelijk karakter. Je werkt in een leuk en gevarieerd team. Je bent betrokken bij uitdagende trajecten. Je krijgt alle ruimte voor jouw initiatieven en ondernemerschap. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je een 13de maand, een goede pensioenvoorziening en andere prettige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van contant geld. Zij verzorgen al jaren het contante geldverkeer voor 3 aandeelhouders, inclusief het beheer en onderhoud van de geldautomaten. Dagelijks werken zij met ruim 400 medewerkers aan het beschikbaar, bereikbaar, betaalbaar en veilig houden van contant geld. Draag bij aan de maatschappelijke missie en groei mee.

Interesse gewekt?

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Strikker via 0651340478.

In het kort

Niveau:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Specialist inkomensverklaringen

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Accountmanager MKB

Financieringsspecialist Agrarisch

Adviseur particuliere verzekeringen

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Business Controller

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter