Jouw connecties zijn goud waard!

Wil jij ook kans maken op een ‘Experience 4 you’ bon?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s, van seniors tot starters die staan te popelen om aan de slag te gaan in de financiële dienstverlening. En dat kunnen we niet alleen, dus ken je iemand uit je buurt, netwerk, of waar dan ook die mogelijk interesse heeft? Breng ons dan in contact en wie weet levert het jullie beiden een ‘experience’ naar keuze op! Ook als je zelf geïnteresseerd bent kun je reageren en kans maken op deze experience.

Wanneer krijg je de 'Experience 4 you' bon?

Als je een kandidaat aan ons voorstelt en diegene is na zes maanden nog in loondienst én in de opdracht verbonden aan FBD, dan ontvangen jullie beiden een ‘Experience 4 you’ bon ter waarde van € 500,-. Denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring. Meld je jezelf aan en blijf je ook zolang werken bij ons, dan ontvang je dit eveneens.

Twijfel je of detachering iets voor jou is of weet je niet precies welke functie bij jou past? We drinken graag eerst een kop koffie met je om je wensen te bespreken zodat we de best passende opdracht voor je kunnen vinden.

Neem contact op

Experience4you

Solliciteren

Aanmelden

Voor Experience4you

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter