FBD academie

FBD Kennis- en inspiratiesessies

Kennisdeling is essentieel. De wereld en het werkveld verandert continu. Om toegevoegde waarde te blijven bieden is het als organisatie maar ook als professional belangrijk om mee te veranderen. Door te blijven ontwikkelen ben je duurzaam inzetbaar. Hiermee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Dit kun je doen door een opleiding of cursus te volgen, maar ook door deel te nemen aan één van onze FBD kennis- en inspiratiesessies.

Bij FBD staan we voor ontwikkeling. We organiseren onder andere periodiek fysieke of online kennissessies en workshops. Tijdens deze sessies bespreken we actuele thema’s en inzichten en delen we kennis met elkaar. De sessies zijn niet alleen toegankelijk voor onze FBD Professionals maar soms ook voor onze opdrachtgevers en overige geïnteresseerden. Daarnaast organiseren we ook met enige regelmaat workshops of inspiratiesessies waarmee je bijvoorbeeld kunt werken aan je vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan een cursus presenteren of feedback geven en ontvangen.

Voor onze gedetacheerden organiseren we eenmaal per jaar de FBD ontwikkeldag. Deze dag staat in het thema van verbinden, verbreden en verdiepen. Verbinden met je collega’s en ervaringen uitwisselen. Verbreding en verdieping met behulp van de workshops die georganiseerd worden en betreffende spreker. De onderwerpen zijn uiteenlopend maar altijd actueel. Zo hebben we op de zomerbijeenkomst in 2022 een spreker die je vertelt over frauduleus geld, vanuit een andere organisatie dan de bank.

Wil je weten welke kennissessies gepland staan? Kijk dan bij FBD kennis en inspiratiesessies en meld je aan! Als je zelf een interessant idee of onderwerp hebt voor een sessie horen we graag van je.

WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
kennis en inspiratiesessies FBD
Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een belafspraak met één van onze adviseurs.

Ook interessant

Praktijkleren

Coaching

Ontwikkeling op maat

Financials van Morgen

Komende evenementen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

FBD Kennis- en inspiratiesessies

Solliciteren

Aanmelden

Voor FBD Kennis- en inspiratiesessies

Neem contact op

Laat een bericht achter