FBD academie

Ontwikkeling op maat

Je talent behouden en ontwikkelen brengt je verder!  FBD Academie sluit daarom graag aan bij jouw
persoonlijke ontwikkelbehoefte. Ons doel is jou verder brengen. De mogelijkheden hierin zijn oneindig. FBD Academie biedt jou als professional niet alleen vakinhoudelijke kennis maar ook vaardigheidstrainingen, kennissessies en oplossingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. FBD Academie werkt hierin samen met ervaren trainers om jouw een ontwikkelplan op maat te bieden.

Een uitgebreid pallet aan mogelijkheden dus! De FBD Academie is een middel om jouw doel te bereiken. Weet je nog niet exact wat je doel is? Dan gaan we samen met jou hiernaar op zoek. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan verschillende WFT’s of een cursus Zakelijke Kredietverlening, als je je financieringskennis wilt verdiepen. Maar ook aan een Master of een (verkorte) opleiding. Soms zijn certificaten benodigd voor de functie, veelal WFT’s, ook hierin faciliteren we je.

Wanneer ga je ontwikkelen?

Soms is het voor jezelf duidelijk welke opleiding je wilt volgen of wat je nodig hebt om een volgende stap in je carrière te zetten. Maar het kan ook zijn dat we op basis van je Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) samen bepalen dat een opleiding of cursus een logische keuze is om je doelen te behalen.

Ten slotte kan ook een veranderende werkomgeving de vraag naar ontwikkeling sturen. De zakelijk financiële dienstverleningssector is een dynamische wereld. Een wereld die aan continue verandering onderhevig is. Bijvoorbeeld op het gebied van wetgeving maar ook automatisering. De functie zoals die nu is kan over vijf jaar heel anders zijn of wellicht zelfs niet meer bestaan. Door jezelf te blijven ontwikkelen zorg jij dat je duurzaam inzetbaar bent. Neem het heft in eigen handen voor je toekomst met ontwikkeling op maat.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via academie@fbd.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en geven advies op maat.

Benieuwd naar de verhalen van onze professionals? Lees hier over hun traject en ontwikkeling.

WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Ontwikkeling op maat via de FBD Academie
Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een belafspraak met één van onze adviseurs.

Ook interessant

Praktijkleren

Coaching

FBD Kennis- en inspiratiesessies

Financials van Morgen

Komende evenementen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Ontwikkeling op maat

Solliciteren

Aanmelden

Voor Ontwikkeling op maat

Neem contact op

Laat een bericht achter