FBD academie

Praktijkleren

Als professional van FBD word je gedetacheerd in diverse functies bij verschillende opdrachtgevers. Je doet relevante werkervaring op middels uitdagende opdrachten binnen verschillende disciplines en bedrijfsculturen. Wij zorgen voor passende opdrachten bij jouw ervaring en die aansluiten bij je Persoonlijke Ontwikkel Plan. Samen realiseren we jouw doelen. Met praktijkleren in diverse disciplines breng je je opgedane theorie in de praktijk. Met ‘learning on the job’ ontwikkel je je het snelst, je ervaart de realiteit van werken in de zakelijk financiële dienstverlening en krijgt met uiteenlopende situaties te maken. Daarnaast werkt FBD met Buddy’s die je daar waar nodig kunnen begeleiden en zo heb je een vast aanspreekpunt op de werkvloer.

Praktijkleren; voor junior of carrière switcher

Ben jij een starter of heb je geen bancaire of economische achtergrond? Dan kan het best lastig zijn om je een beeld te vormen van de bancaire wereld of financiële dienstverlening. Welke functie of type opdrachtgever past bij jou? Detachering biedt je de mogelijkheid om een kijkje in verschillende keukens te nemen. We zorgen dat er altijd iemand is die je begeleidt, op de werkvloer en vanuit FBD zelf. Zo haal je het beste uit jezelf en je ontwikkeling en kun je je beter voorbereiden op een volgende stap. Daarnaast kun je ook deelnemen aan ons Financials van Morgen programma, waarbij je met mede young professionals kunt sparren over je ontwikkeling of werk gerelateerde zaken evenals het volgen van interessante workshops en intervisies.

Ben je een professional maar wil je een andere richting op? Ook dan proberen we je middels praktijkleren binnen diverse disciplines en eventueel een aansluitende cursus of opleiding te faciliteren in je ontwikkelplan. Of heb je veel bancaire ervaring maar wil je graag de overstap maken naar een andere type werk- of opdrachtgever? Ook dan kijken we naar de mogelijkheden. Door onze grote netwerk hebben we een brede groep van opdrachtgevers waar jij een volgende stap kunt zetten. Ons doel is om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar wij helpen je graag op weg en zorgen voor een goede begeleiding.

Neem contact op met de academie of je contactpersoon voor een plan op maat.

WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Praktijkleren binnen diverse disciplines
Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een belafspraak met één van onze adviseurs.

Ook interessant

Coaching

FBD Kennis- en inspiratiesessies

Ontwikkeling op maat

Financials van Morgen

Komende evenementen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Praktijkleren

Solliciteren

Aanmelden

Voor Praktijkleren

Neem contact op

Laat een bericht achter