FBD actueel

Bouwen aan de toekomst

In november 2015 begon Rick via FBD aan zijn eerste interim opdracht als Financieringsspecialist Food & Agri bij Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Na een kleine omzwerving buiten de Rabobank weer terug op het ‘oude nest’ waar Rick 8 jaar werkzaam is geweest. Het was wel even wennen na 1,5 jr. buiten de Rabobank. Gelukkig is Rick ook door de Rabobank hierin goed gefaciliteerd en blijft bouwen aan zijn toekomst.

Detachering = ontwikkeling

Hij kreeg de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Op verschillende locaties in Nederland diverse functies mogen bekleden. Van financieringsspecialist tot assistent MKB. Zo kijkt Rick met trots terug op zijn laatste functie bij de Rabobank als Specialist Intensieve Begeleiding bij Kring Oost-Brabant. Hierin heeft hij zichzelf ook op persoonlijk als professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen.” Het was leuk om in een ambitieus team te mogen werken die voortdurend nieuw perspectief probeert te bieden aan ondernemers in zwaar weer.”

Switch

Inmiddels heeft Rick begin juni de switch gemaakt naar ABN Amro. Hier is hij met onwijs veel enthousiasme begonnen op de afdeling Detecting Financial Crime. Een nieuwe werkomgeving met nieuwe kansen. Ondanks de beperkingen door COVID-19 heeft ABN Amro een uitstekend onboarding programma opgetuigd. Na 3 weken kan Rick eindelijk aan de slag in zijn nieuwe functie als KYC Analist Client Onboarding. Weer een mooie stap vooruit! Juist dit maakt het interim werk zo interessant.

Samen naar een volgende level.

Wil jij je net zoals Rick Ibes optimaal door ontwikkelen? Bekijk hier onze vacature Financieringsspecialist of CDD/KYC analist. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze accountspecialist Ellen Roolvink via 06-30948502.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Rick-fbd-Bouwen aan de toekomst FBD
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Bouwen aan de toekomst

Solliciteren

Aanmelden

Voor Bouwen aan de toekomst

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter