FBD actueel

Claudia Accountmanager Food & Agri

Als starter in de financiële wereld begon Claudia (25) haar carrière in 2019 bij de bank. Met een ongekende drive is Claudia, na haar masterstudie, doorgestroomd naar accountmanager Food & Agri. In 2021 maakt ze de stap naar detachering om zo haar ontwikkeling weer een boost te geven!

Claudia van Dalen is opgegroeid in Wachtum (Drenthe) en woont nu iets verderop in Oosterhessselen. Ze is onlangs gestart bij financieel detacheerder FBD en is werkzaam bij Rabobank op de afdeling Food & Agri waar ze een grote passie voor heeft. Hierover willen we meer weten, daarom stelde we haar een aantal vragen.

Welke opleiding heb je gedaan?

“Na het VWO heb ik in Groningen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Ik ben daar begonnen met een bachelor Bedrijfskunde en heb daarna een master HRM en een master Business Administration afgerond. Het leuke aan de universiteit vond ik dat je veel samen moest werken met veel verschillende studenten in projectgroepen. En niet te vergeten natuurlijk het op kamers wonen in Groningen!”

Welke stappen heb je al gezet?

“Al tijdens mijn studies heb ik bij de Rabobank gewerkt. Dit was voor zo’n 1 a 2 dagen per week en in de vakanties, zodat het te combineren was met school. Ik ben gestart bij Dagelijkse Bankzaken en later doorgestroomd naar assistent accountmanager Food & Agri. Toen ik begin 2019 afstudeerde, kon ik (Claudia) fulltime aan de slag als accountmanager Food & Agri.

Bij elke Rabobank-afdeling waar ik tot nu toe gewerkt heb, heb ik mij altijd erg op mijn gemak gevoeld door fijne collega’s, de bereidheid om elkaar verder te helpen en de fijne Rabobank-cultuur.

Waarom heb je gekozen voor Food en Agri?

“De keuze voor Food & Agri was simpel voor mij. Ik heb namelijk een bovengemiddelde interesse voor deze sector. Mijn trots en passie voor Food & Agri komt doordat ik zelf ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf. Ik ben samen met mijn broer opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van mijn ouders. Al snel leerde ik het ‘werken’ binnen het familiebedrijf met de bijbehorende normen en waarden van het vak. Vanuit mijn hart schuilt mijn liefde voor Food & Agri waar ik nu mijn voordeel ermee doe. Daarnaast woon ik samen met mijn vriend, een passievolle melkveehouder, die met zijn ouders in maatschap zit met de intentie het bedrijf op termijn over te nemen.”

Waarom heb je gekozen voor detachering?

“Ik hou van afwisseling, uitdaging en mijzelf verder ontwikkelen. Na wat gesprekken met een FBD collega werd ik toch nieuwsgierig naar detachering. Hij heeft gezorgd dat ik in contact kwam met Ellen Roolvink, de accountspecialist van FBD. Na een aantal leuke gesprekken over waar FBD voor staat (ONS -> ontwikkeling, nuchter en samen) en wat zij kunnen bieden, heb ik besloten de stap te wagen.”

Hoe was het inwerkprogramma?

“Ik ben inmiddels gestart als financieringsspecialist Food & Agri C bij Rabobank IJsseldelta. Ook hier voelde ik mij, ondanks dat alles online verloopt, heel welkom. Ik heb een vaste buddy toegewezen gekregen, waarmee ik iedere dag even een momentje heb ingepland om mijn vragen te bespreken. Mochten er andere dingen spelen, weet ik dat ik terecht kan bij zowel mijn huidige leidinggevende als bij Ellen. Tot nu toe ben ik dus heel enthousiast!”

Wil jij, net als Claudia, een nieuwe stap zetten in de financiële wereld en jezelf optimaal ontwikkelen? Dan komt FBD graag met je in contact om samen te kijken of detachering bij je past.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Claudia_dalen_Accountmanager_food_agri_2021_1
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Claudia Accountmanager Food & Agri

Solliciteren

Aanmelden

Voor Claudia Accountmanager Food & Agri

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter