FBD actueel

Dennis Borst – Financieel Professional

Sinds het begin van 2019 werkt Dennis Borst (36) bij FBD Financieel Professionals. Momenteel werkt hij als interim Financieringsspecialist Grootzakelijk HID voor de Rabobank. “Dit is een ontwikkelingsgerichte omgeving, waar ik elke dag bijleer en nieuwe ervaringen op doe.” Een heerlijke omgeving om in te werken”, glimlacht Dennis Borst.

Vanuit Rotterdam doet Dennis zijn werk. Alles vanuit huis en alles digitaal, dat was zeker in het begin wel wennen, maar gaat me inmiddels goed af. Hij is een echte Financieringsspecialist met gevoel voor mensen en het verhaal hierachter. “Ik zit in het Bouw en Commercieel vastgoedteam om snel en effectief het klant en bank belang te wegen en wanneer mogelijk financieringen snel rond te kunnen maken. Hierbij zet ik mijn kredietinhoudelijke, interpersoonlijke en creatieve skills in, legt Dennis uit.

Traineeship in bankenwereld

Dennis groeide op in Den Helder. Zijn HBO opleiding deed hij in Leeuwarden. Zijn studie Small Business en Retailmanagement was een stille voorspeller van zijn werk in de zakelijke markt als bankier. Alleen wist hij dat toen nog niet. “Dat ik het bankiersvak in rolde, was toeval. Na mijn studie zette ik mijn CV op Monsterboard en een dag later reageerde Welten, ook een detacheerder in de financiële sector. Zo rolde ik de bankwereld in en kreeg een traineeship Zakelijk Bankieren aangeboden. Door de jaren heen werkte ik voor alle grootbanken, Rabobank, ABN-AMRO en ING. Ook haalde ik mijn Master in Managementwetenschappen. Mijn opdrachten waren vooral in de zakelijke markt. Ik ben uiteindelijk bij ING in vaste dienst gekomen. Hier heb ik verschillende rollen vervult maar bleef in mijn rol en liefde voor voor mensen en zakelijke financieringen. Uiteindelijk ben ik op de afdeling Wealth Management terecht gekomen, waar ik thuis raakte in het financieren van commercieel vastgoed. De ervaring die ik daar op deed, kan ik nu goed gebruiken.”

FBD als werkgever

Eind 2018 kwam FBD in beeld. Dennis zocht een werkgever met volop ontwikkelingsmogelijkheden. “Daarom keek ik uit naar wat anders. Meteen mijn eerste gesprek in Almelo voelde als een warm bad. Ze brachten me zelfs terug naar het station! Een persoonlijke, vriendelijke en mensgerichte organisatie. Ze zochten een opdracht bij mijn wensen. Dat werd eerst een functie als Inkomsensverklaringen Specialist bij Rabobank Utrecht. Later deed ik dat van januari tot mei 2020 ook nog in Eindhoven, maar raakte daarop uitgekeken. Ik gaf bij mijn coach aan dat ik op zoek was naar iets nieuws, die ging voor mij op zoek en kwam ik bij Fundr terecht. Inmiddels heb ik recent alweer een stap gemaakt naar Financieringsspecialist Grootzakelijk HID waarbij ik Bouw en Vastgoed revisies en aanvragen behandel. Vastgoed financieren heeft mijn interesse en is waar ik energie van krijg.”

De ontwikkeling staat centraal

Wil je via FBD aan de slag, dan ben je net zoals Dennis Borst een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Bij FBD financieel professionals! Sinds 2000 zijn wij kwaliteitsdetacheerder en leveren wij financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen zakelijk bancair, verzekeringen, compliance en finance & control.

Voor vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met FBD, via 0546 808 304.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Dennis Borst - Financieel Professional
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Dennis Borst – Financieel Professional

Solliciteren

Aanmelden

Voor Dennis Borst – Financieel Professional

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter