FBD actueel

Een toost op 2019 en een vitaal 2020

Met een hapje en een drankje voor het hele gezin vierde FBD zaterdag 14 december de kerstbijeenkomst. Jong en oud kwamen samen, zodat het familiegevoel door alle aderen stroomde. Tussen de goochelshow en warme woorden was de saamhorigheid voelbaar.

De warmte straalde je tegemoet bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. De oude boerderij was een sfeervolle haven om op de drempel naar 2020 terug te kijken en vooruit te blikken. FBD vindt het belangrijk om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. ‘Zo geven we invulling aan onze kernwaarden ontwikkelen, nuchter en samen’, vertelde directeur Henk Kelder.

Maatschappelijke bijdrage

‘Onze kernwaarden ‘ontwikkelen, nuchter en samen’ houden we ook in 2020 in het vizier. Dat deden we dit jaar al door het organiseren van allerlei activiteiten en bijeenkomsten. We ontwikkelen onze financiële professionals, maar ook mensen om ons heen. Via ontwikkelingsprojecten van Agriterra of de stichting Mzamomhle, waar we economische zelfstandigheid en veilige kinderopvang in Zuid-Afrika ondersteunen. Maar we doen dat ook dichtbij door het ondersteunen van een medewerker met afstand tot de arbeidsmarkt binnen onze huisvesting. Op deze wijze wil FBD betekenis geven aan de ontwikkeling buiten onze eigen professionals.’

Vitaliteit door verandering

FBD ging vitaal om met kansen in de markt. Zo was er een succesvolle UWV-pilot, waarbij FBD, herintreders door ontwikkelde voor nieuwe kansen binnen de financiële wereld. ‘Daar gaan we mee door omdat het nieuwe kansen biedt voor mensen én ons bedrijf. In de tijd van veranderende marktomstandigheden willen we meebewegen. In 2019 zagen we vooral in het begin van het jaar uitdagende marktomstandigheden. Door op een nieuwe manier te kijken, veranderen we door naar de vitale onderneming die we willen zijn in de financiële sector. In 2020 blijven we inzetten op groei en verbreding in de markt. Daarnaast zijn tevredenheid bij klanten én onze professionals de speerpunten. Daar hebben wij alle vertrouwen in’, aldus Henk Kelder. De champagneglazen klonken met recht voor een dankbaar 2019 en een vitaal 2020.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

Nederlandse economie nog altijd oververhit, recessie blijft uit

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

ING en Rabobank behoren tot meest waardevolle merken wereldwijd

Een toost op 2019 en een vitaal 2020

Solliciteren

Aanmelden

Voor Een toost op 2019 en een vitaal 2020

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter