FBD actueel

Florius wint prijs door technologische vernieuwing

Florius is op het Verint Engage21 evenement uitgeroepen tot winnaar van de Global Engage Award in de categorie ‘Future of Work’. In deze categorie worden bedrijven erkend die technologie maximaal inzetten om hun personeel in hun werk te ondersteunen.

De hypotheekverstrekker heeft zijn award te danken aan de toepassingen van meerdere technologische oplossingen – zoals de inzet van Real-Time Agent Assist in combinatie met Speech Analytics – om het werk van zijn personeel te vergemakkelijken. De jury waardeerde het dat, ondanks de coronacrisis, sterk en creatief gebruik is maakt van dergelijke nieuwe technologieën.

“Hierdoor is Florius in staat om directer in te spelen op veranderingen in klantwensen op basis van binnenkomend telefoonverkeer en tegelijkertijd medewerkers direct te ondersteunen in hun klantgesprekken door relevante informatie te delen.” Florius stelt dat de inzet van de techniek zijn waarde heeft bewezen: na vier maanden is zowel de contact-NPS als het aantal in één keer succesvol afgeronde gesprekken gestegen, tevens is de gemiddelde afhandeltijd afgenomen.

Karin Polman, Directeur van Florius

Erkenning

Volgens Karin Polman, directeur Florius, kan technologie ook in het persoonlijk contact perfect ondersteunen. “Door nieuwe technologieën zoals Speech Analytics slim te combineren met Real-Time Agent Assist kunnen we de klant beter van dienst zijn en een nog persoonlijker ervaringen bieden door optimaal in te spelen op de vragen van de klant. Dit resulteert in een aanzienlijke stijging van onze contact-NPS. Mooi dat we wereldwijd deze erkenning krijgen.”

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Florius wint prijs
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

Nederlandse economie nog altijd oververhit, recessie blijft uit

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

ING en Rabobank behoren tot meest waardevolle merken wereldwijd

Florius wint prijs door technologische vernieuwing

Solliciteren

Aanmelden

Voor Florius wint prijs door technologische vernieuwing

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter