FBD actueel

Geen verhaaltjes, maar doen!

Inmiddels werkt Mario 21 jaar als zelfstandig interimmanager en consultant. Mario heeft een netwerk opgebouwd waarop hij kan vertrouwen en mee kan samenwerken. Maarten en Michel komen uit dit netwerk en zochten voor een opdracht een ervaren en gekwalificeerde interimmer. Zodoende is Mario in contact gekomen met FBD en is hij gestart met zijn eerste opdracht via FBD, waarmee ze een prettige samenwerking zijn aangegaan.

Interim opdracht

Zijn eerste opdracht via FBD was een dankbare opdracht bij een 100 jaar oud MKB bedrijf waar al zijn kennis, ervaring en ondernemerschap van pas kwam in alle aspecten. Financiële beheersing, herfinanciering en businessplannen, een M&A traject en integratieproject, maar vooral ook samen met de organisatie een nieuwe basis leggen voor een gezonde en duurzame toekomst. Zoiets doe je altijd samen. In de praktijk betekent dat samen met alle betrokken partijen plannen maken en uitvoeren met als resultaat het optimaliseren van rendementen. Dit bereik je onder andere door ervoor te zorgen dat kostenreductie programma’s effect hebben, haalbare doelstellingen gerealiseerd worden en er in de organisatie optimaal wordt samengewerkt.

Het is mooi daar een schakel in te zijn, je doet dingen samen en dat geeft energie. Samen gaan voor werkgelegenheid, financiële gezondheid en bestaansrecht waarbij belangrijk is dat plannen haalbaar zijn en iedereen daar in geloofd. Veranderingen zijn daarbij noodzakelijk en dat vraagt de nodige aandacht voor mensen. En juist dat geeft energie.

“Kortom een mooie en dankbare opdracht welke ik via FBD heb mogen uitvoeren”

Geen verhaaltjes, maar doen!

Het is een mooie weg om erachter te komen wat echt bij jezelf past en waar je goed in bent. Voor Mario is dat een weg geweest van lts bouwkunde tot Nivra / Nyenrode, vervolgens van KPMG tot zelfstandig interimmanager. Dit bij verscheidenheid van organisaties in verschillende levenscycli, hierin nam Mario altijd posities in als financieel eindverantwoordelijke. Mario is altijd een echte allrounder geweest.

De kracht van hem zit echter niet alleen in de inhoud, maar wellicht nog meer in zijn persoonlijke ontwikkeling. “Niet worden wie je volgens een ander moet zijn maar wie je authentiek bent”, zoals hijzelf zegt. Voor hem is dat traject gestart toen zijn vrouw op jonge leeftijd chronisch ziek werd en Mario daardoor ook aan zelfontwikkeling mocht gaan doen. En dat leverde hem, maar ook zijn opdrachtgevers veel op. Dat vraagt om te werken aan je zelfreflectie maar ook om open te staan voor coaching. Bovendien heeft dat ook zijn ondernemerschap aangewakkerd en bracht hem dat bijvoorbeeld een zeer innovatief en opkomend gezondheidsproduct op de markt www.laeqhealth.com.

Samen verder groeien

FBD kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. Wij stellen de financieel professional centraal. Iedereen krijgt kansen om zichzelf te ontwikkelen en via de FBD Academie en bijeenkomsten blijft de organisatie investeren kennis, houding en gedrag.

Met meerdere Financieel managers bijeenkomen om kennis en inzichten te delen. “Zo houden wij als professionals elkaar scherp en krijgen opdrachtgevers de kwaliteit die zij verwachten”. Zie hier een korte sfeerimpressie van deze bijeenkomst.

FBD

“FBD staat voor ervaren financieel professionals die financiële expertise op hoog niveau leveren. Dat doen ze al een lange tijd erg goed. De achtervang, kwaliteit en ervaring is groot, dus ik beveel FBD aan binnen mijn netwerk”.

Wil jij net zoals Mario met aandacht werken aan jouw ontwikkeling? Wil jij net zoals Mario de onderscheidende schakel zijn binnen het (grotere) MKB? Dan komen we graag met jou in contact. Meer weten over deze functie? Lees hier meer of neem gerust contact op met Michel Strikker via 06-51340478.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Geen verhaaltjes, maar doen!
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Geen verhaaltjes, maar doen!

Solliciteren

Aanmelden

Voor Geen verhaaltjes, maar doen!

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter