FBD actueel

Heb je het gevoel dat je niet lekker op je plek zit?

Het antwoord van onze Accountspecialist Irene de Jong: gebruik deze tijd om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Sollicitaties gaan in deze periode ook gewoon door.

Heb je op dit moment geen baan, zit je momenteel niet op je plek binnen de financiële wereld of ben je druk op zoek? Dan heb je geen boodschap aan de mogelijke oriëntatietips. Je vraagt je vast af: staan alle sollicitatieprocedures stil? Nee, helemaal niet.

De Corona Crisis heeft het digitale tijdperk versneld. Onze accountspecialisten voeren dagelijks videogesprekken met kandidaten. Kandidaten die netjes gekleed voor de camera zitten en het solliciteren net zo serieus nemen als in de ‘normale situatie’. Af en toe loopt er een huisdier op de achtergrond door het beeld of is er een huisgenoot te horen. Typische thuiswerktaferelen, die gelukkig geaccepteerd worden. Maar over het algemeen gesproken is er minder veranderd dan je zou verwachten in deze bijzondere periode. Omdat bijna iedereen thuis werkt ben je flexibeler en kunnen videogesprekken vaak sneller ingepland worden. Dit zijn juist voordelen, waardoor er sneller gehandeld kan worden.

Het werven van financieel professionals voor zakelijke dienstverleners gaat dus gewoon door. Het merendeel van de bedrijven kiest ervoor om videogesprekken te voeren. Onze accountspecialisten geven iedere kandidaat nog net zo veel persoonlijke aandacht als voor de Corona Crisis. Uitgenodigd voor een gesprek? Dan bereiden we je goed voor.

Samen naar een volgend level

Eigenlijk is er dus minder veranderd dan je zou denken. Investeren in jezelf op de korte termijn heeft altijd positieve gevolgen op de lange termijn. Dus gebruik je tijd nuttig en zet de eerste stap. Waarmee kunnen wij je helpen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Irene de Jong, Accountspecialist, via 06-21208433 of i.dejong@fbd.nl

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

Nederlandse economie nog altijd oververhit, recessie blijft uit

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

ING en Rabobank behoren tot meest waardevolle merken wereldwijd

Heb je het gevoel dat je niet lekker op je plek zit?

Solliciteren

Aanmelden

Voor Heb je het gevoel dat je niet lekker op je plek zit?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter