FBD actueel

“Ik was onrustig, nu voel ik me vrij” – Nina Uzunoglu-Djuric

Haar hele opleiding stond eerder in het teken van een leven als advocaat. Maar na haar studie Rechten en een ervaring als juridisch medewerker nam Nina Uzunoglu-Djuric een andere afslag. Na een eerste ervaring met FBD in 2020 keerde ze dit voorjaar terug. Nina werkt als KYC-analist bij ABN AMRO. “Deze baan is een verademing. Ik was onrustig, nu voel ik me vrij.”

“Deze baan past echt heel erg goed bij me. Een fijn team met lieve teamleden, een leuke kartrekker, een fijne organisatie en een prettige teamleider. Lange tijd heb ik het perspectief gemist en dat maakte me onrustig. Ik ben geen bewuste jobhopper. Nu voel ik me rustig, tevreden en op mijn plek. Ik kan bouwen, doorgroeien van junior naar medior. FBD ondersteunt me in die ontwikkeling. Ik ben een gevoelsmens en moet me op mijn plek voelen. Bij FBD voel ik me thuis.

Studie Rechten

Heel mijn jeugd stond in het teken van advocaat worden. Ik wilde mijn ouders trots maken. Na het VWO ging ik voltijds Rechten studeren in Leiden. Elke dag heen en weer vanuit Enschede. Ik heb al mijn energie erin gestopt om cum laude af te studeren. Maar toen ik daarna als juridisch medewerker aan de slag ging, voelde ik me verschrikkelijk. Het duurde maar even voordat ik wist: dit wil ik niet.

Droombaan

Als je zo lang een stip op de horizon hebt gehad en die valt weg, dan val je in een gat. Het duurde even voordat ik weer perspectief kreeg. Ik ging werken bij recruitmentbureau Maandag. Een leuke baan voor een tijdje, maar ik miste waar ik heen wilde. Met mijn juridische achtergrond kwam ik daarna terecht bij de IND in Ter Apel. Een droombaan, maar het reizen sloopte me. Vanwege mijn privéleven besloot ik dat verhuizen geen optie was.

CDD-analist

In 2020 maakte ik voor het eerst kennis met FBD. Via de website kwam ik bij hen uit. Ik had een fijn gesprek en het bedrijf sprak me aan. Ik had niet het gevoel dat ik een nummer was. Er was een klik. Ik deed een opdracht voor Hansdelsbanken als CDD-analist. Mooie banen, zoals die bij de IND, liggen niet voor het oprapen. Bij deze job kreeg ik de kans om verder te kijken naar wat ik écht wilde. Toen het project bij Handelsbanken afgelopen was, kreeg ik te horen dat de deur altijd open zou staan bij FBD.

KYC-analist

Terwijl ik bij FBD weg was, ging ik trouwen. Hoewel ik niet meer in dienst was, stuurden ze me toch een mooie kaart namens FBD. Dat vind ik tekenend voor het familiaire gevoel. Het gaat bij een baan niet alleen om de voorwaarden. Je wilt je gewenst voelen, waardevol zijn. Eind vorig jaar kregen we weer contact en het was meteen als vanouds. Nu ben ik sinds maart aan de slag bij ABN AMRO als KYC-analist voor investeringen tot 2,5 miljoen. Ik inventariseer de risico’s rondom bedrijven en werk de dossiers uit. Vooral voel ik de uitnodiging om te leren. Ik ontwikkel me en kijk uit naar de volgende stap. Dat perspectief heb ik lang gemist.

Financials voor Morgen

ABN AMRO is een organisatie met fijne mensen, waarbij verandering een continu proces is. Er is zoveel mogelijk. FBD helpt me ook in het ontwikkelingsproces. Via de workshop Financials voor Morgen werken we aan thema’s als klantgerichtheid en het omgaan met weerstand. FBD coacht me in wat bij me past, waar ik heen wil en hoe dat te bereiken. Je voelt de betrokkenheid. De combinatie van ABN AMRO en FBD maakt me bijna euforisch: ik heb zó’n leuke baan!”

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
CDD-analist Nina
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

“Ik was onrustig, nu voel ik me vrij” – Nina Uzunoglu-Djuric

Solliciteren

Aanmelden

Voor “Ik was onrustig, nu voel ik me vrij” – Nina Uzunoglu-Djuric

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter