FBD actueel

‘Detachering is voor mij dynamiek en afwisseling’

Gezonde nieuwsgierigheid en de ondernemersgeest brachten haar bij FBD. Sommige eigenschappen kunnen we nu eenmaal niet aanleren. Deze eigenschappen moeten in je groeien, en met de tijd worden ze dan deel van wie je bent. De juiste persoon op de juiste plek, Mellanie de Negro en FBD zijn een sterke match. “Ik kan weer werken vanuit pure passie voor de klant, de rol als interim financieel professional past gewoon bij mij. ”

“Na bijna 20 jaar intern voor 2 verschillende grootbanken te hebben gewerkt, werd ik begin dit jaar vanuit mijn netwerk gewezen op een vacature als Interim Financial Professional bij FBD Financieel Professionals. Zo nieuwsgierig als ik ben, wilde ik graag wat meer informatie over de mogelijkheden. Na telefonisch contact, is er een virtuele afspraak gepland met een Accountspecialist bij FBD. Tijdens dit gesprek was de bewuste klik direct aanwezig, zag ik volop mogelijkheden voor mijzelf binnen FBD en daarmee binnen de financiële wereld.

Na onze wederzijdse verwachtingen te hebben uitgesproken op het gebied van werk- maar zeer zeker ook persoonlijke ontwikkeling. Als interne heb ik de afgelopen jaren natuurlijk veel met externen samengewerkt. Het viel mij op dat zij veelal vaak breder in kennis zaten dan enkel de functie die zij uitoefenden. Mijn leergierigheid werd geprikkeld en ik liet mij in het verleden dan ook vaak informeren door deze “externen”. Mede hierdoor heb ik veel kunnen leren in korte tijd. Super snel kreeg ik een terugkoppeling, een mooi project binnen een grootbank, welke destijds goed aansloot bij mijn profiel en wensen. Hoe gaaf, ik kon beginnen!”

Een nieuwe uitdaging als interim financieel professional

“Na het gesprek met de opdrachtgever was het snel rond en ging ik binnen deze grootbank van intern naar extern. De functie bleef hetzelfde, het enige verschil was het werkgebied. Toch waren de verwachtingen, in vergelijk mijn functie als interne, hoger. Kom maar op, ik neem de uitdagingen graag aan!  De lat hoger leggen, vol enthousiasme erin en zoals ze bij ons zeggen KWW (Kieken Wat het Wordt). Ik merkte al zeer snel dat ik in een treinvaart groeide in kennis, maar ook als persoon. Collega’s kon meenemen in bepaalde processen en werkwijzen en mijn positiviteit aanstekelijk werkte. Wat een prettig gevoel is dat. Mede door mijn eigen werkervaring bij diverse grootbanken heb je ook echt wat te bieden aan het team waar je geplaatst wordt. Je kan echt wat bijdragen binnen het team, de organisatie en daarmee de resultaten. Wat geeft dat een energie. Deze rol is iets wat helemaal bij mij past!”

 Mellanie ontwikkelt zich bij FBD

“Ondanks dat ik bij mijn vorige opdracht meerdere vervolgopdrachten aangeboden heb gekregen, was voor mij de stap maken in mijn ontwikkeling van groot belang. Mede door mijn eigen initiatief, adequaat en doortastend reageren van FBD ben ik inmiddels per 1-7 gestart met een ander project bij een andere grootbank. Een grootbank waar ik 7 jaar geleden na 13 jaar afscheid van heb genomen. In deze functie voel ik mij echt helemaal thuis, wat passend. Hoe grappig, om een aantal mijn oud-collega’s weer tegen te komen en met een aantal van hen weer te mogen samenwerken. In deze functie waarin in nog wel even in de systemen moet komen, merk ik eveneens een mooie persoonlijke groei. Dit project is in ieder geval tot en met 2022, ik ga mij hier nog wel vermaken.”

Eigen keuze voor persoonlijke groei

De dynamiek, de afwisseling en het werkplezier wat ik ervoor terug krijg, maken dat ik geen spijt heb om van interne naar externe te zijn gegaan. Voor de toekomst hoop ik de eerdergenoemde factoren in combinatie met mijn persoonlijke groei te mogen vinden en doorzetten in mijn toekomstige projecten. Dat ik in een nieuw project de lat steeds hoger kan leggen, de uitdaging kan ervaren, maar vooral mijn werk vanuit passie en als hobby te kunnen blijven uitoefenen!

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Interim financieel professional
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

‘Detachering is voor mij dynamiek en afwisseling’

Solliciteren

Aanmelden

Voor ‘Detachering is voor mij dynamiek en afwisseling’

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter