FBD actueel

Interim professional Carina Bijl

In 2016 begonnen bij FBD als interim professional: Assistent risicospecialist Verzekeren. Als kleurrijke alleskunner kwam zij binnen bij de club. We hebben het natuurlijk over Carina Bijl. Carina heeft de afgelopen vijf jaren haar wereld wat verder ingekleurd en hiermee haar persoonlijke ontwikkeling een boost gegeven. Carina is klaar voor haar volgende stap met een vast dienstverband bij Rabobank. We zijn enorm trots op Carina!

We zijn blij dat Carina de afgelopen jaren onderdeel was van onze club: FBD Financieel Professionals. Carina Bijl is een kleurrijk mens in de wereld van verzekeringen en binnen bankenland. Iemand met net even een andere kijk op de wereld. Momenteel werkt Carina via FBD als Interne Accountmanager Corporate Insurance bij de Rabobank Maar zoals ze zeggen, aan elke samenwerking komt een eind. Alleen niet voordat wij samen met Carina hebben teruggekeken op een aantal mooie jaren.

Carina kan je vertellen hoe je binnenkwam bij FBD?

Ik werkte ongeveer zes jaar geleden bij Rabobank Salland en de buitendienstmedewerker die ik ondersteunde werkte op dat moment bij FBD. Hij was heel erg enthousiast over FBD. FBD was een kleinere en daarmee persoonlijke detacheerder in tegenstelling tot het detacheringsbureau waar ik voorheen werkte. Bij FBD heb je naast gesprekken ook een assessment. Dit assessment bestaat uit vragen op het gebied van persoonlijke aanleg, waarden en capaciteiten. De antwoorden bieden samen respectievelijk inzicht in wat iemand van nature kan, wat hij belangrijk vindt en wat voor menstype je bent. Dit was de basis voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Na dit waardevolle assessment trad ik in dienst bij FBD.

Wat heeft detachering jou gebracht?

Omdat je iedere keer in een nieuwe opdracht zit bij verschillende opdrachtgevers heb ik mij enorm ontwikkeld en hierdoor word je ook flexibeler.  Als “speler aan de zijlijn” kun je ook gemakkelijker feedback geven aan de vaste medewerkers.  Vaste collega’s bij de opdrachtgever namen mij ook in vertrouwen en daarmee kon ik een bijdrage leveren aan een betere samenwerking.

Wat zijn de mooiste herinneringen als FBD-er?

De meeste opdrachten heb ik ver van mijn thuisbasis uitgevoerd. Bij mijn opdracht bij Rabobank de Bollenstreek ging ik ’s avonds na het werk heerlijk naar het strand van Noordwijk. Zo maakte ik mijn opdracht en verblijf zo aangenaam mogelijk. Dit bood mij ook veel ruimte om te sporten na werktijd. In zo’n periode leer en waardeer je alles even extra goed.

Daarnaast is een mooie herinnering dat ik OR-lid werd van de Ondernemingsraad van FBD. En denk ik vol trots terug op de resultaten waar de Ondernemingsraad een bijdrage heeft geleverd. Als OR-lid krijg je ook veel meer mee van de onderneming en mag je ook meedenken met zaken die het personeel treft. Ik nodig iedereen dan ook uit om je in de toekomst aan te melden als OR-lid. Het is ontzettend leerzaam om te doen.

Ook heb ik hele mooie herinneringen overgehouden aan de kennisdagen van FBD. Hierin is FBD heel erg uniek. Bij de kennisdagen denk ik terug aan het ijsbad, de ontzettend interessante sprekers en natuurlijk de themafeesten, want feesten dat kunnen ze wel bij FBD.

Wat wil je nog graag delen?

Ik wens FBD een hele mooie zonnige toekomst waarin ze haar waarden nog meer vorm kan geven. Als je op zoek bent naar een relatief kleine detacheerder die stimuleert dat mensen zich ontwikkelen en waarbij je te maken hebt met korte lijnen en toegankelijkheid dan kan ik je FBD van harte aanbevelen.

Carina, we willen jou namens de hele club bedanken. Enorm veel werkplezier bij de Rabobank!!

Wil jij je net zoals Carina optimaal doorontwikkelen? Laat ons horen wie je bent en wat je wilt! Bekijk hier alvast onze vacatures.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Interim professional Carina Bijl
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Mogelijk-CEO Folkert Eggink

Gas en kernenergie worden mogelijk als ‘groen’ gezien

“Detachering biedt financiële instellingen binnen de aanhoudende onzekerheid uitstekend uitkomst”

ABN AMRO verkoopt hoofdkantoor op Zuidas voor €756 miljoen

Herziening eisen Groenregeling maakt groenfinanciering lastiger

Aanmelden

Voor Interim professional Carina Bijl

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter