FBD actueel

Interim: ‘Elke keer een nieuwe baan’

 Mark Gelhever is nu 10 jaar in dienst van FBD Financieel Professionals. De wisselende opdrachten en werkvelden vormen voor hem elke keer een nieuwe uitdaging. Momenteel werkt hij als klantadviseur SME Banking. Zijn toekomstblik gaat ook over de grenzen van bankenland. Mark Gelhever, interim professional met ambitie.

‘Bijna vijftien jaar FBD, dat is nogal wat! Voor het eerst in al die jaren zit ik nu op een opdracht in mijn omgeving van Oldenzaal. Sinds augustus 2020 ben ik klantadviseur bij een grootbank in een team dat opgesteld staat voor de agrarische sector en het MKB. Ik heb een voorliefde voor de agrarische sector. Als ik een rondje maak op mij racefiets door het mooie Twente gaan de agrarische bedrijven niet ongemerkt aan mij voorbij. Ik hou van de natuur en mensen die er vol passie mee werken. Het ondernemerschap bij agrarische ondernemers spreekt mij aan. In verschillende functies ben ik zo steeds meer met de sector vergroeid geraakt.

Vijftien jaar interim banking

Mijn voorgeschiedenis ligt in de accountancy. Na de middelbare school ben ik aan de slag gegaan bij accountantskantoor De Jong & Laan. Gelijktijdig heb ik de Accountancy opleiding gevolgd aan het Windesheim. Ik kijk er terug op een mooie en leerzame periode, maar na een aantal jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging. FBD bood mij in 2006 de kans om in de bancaire dienstverlening aan de slag te gaan. In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel geleerd en ben mij blijven ontwikkelen. Hierin kreeg ik de ruimte en ondersteuning van zowel FBD als de opdrachtgevers waar ik ze dankbaar voor ben. Ik begon in het MKB en rolde vervolgens de Food & Agri sector in. Tot de dag van vandaag ben ik hier nog steeds op mijn plek en voel mij erin thuis.

Bereidwilligheid te investeren

In 2010 en 2011 ben ik even in dienst geweest bij Rabobank Salland. Maar ik miste de uitdaging van detachering. Nieuwe omgevingen, nieuwe culturen, nieuwe mensen. Op de Military in Boekelo sprak ik directeur Michel Strikker weer. Dat voelde meteen als vanouds. Tijdens een etentje krabbelden we even later wat afspraken op een servet en het was rond. Dat persoonlijke en dat vertrouwen spreekt me erg aan in FBD. Als medewerker voel je de bereidwilligheid om in je te investeren. Zo mocht ik bijvoorbeeld sectorcursussen volgen aan de Hogere Agrarische School in Dronten. Je krijgt veel vrijheid om je persoonlijk te ontwikkelen en er wordt met je meegedacht. De dynamiek van detacheren is heerlijk. Elke opdracht heeft nieuwe uitdagingen. Het voelt voor mij steeds weer als een nieuwe baan.

Nieuw pakketje in mijn rugzak

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bij diverse grootbanken vervuld. Augustus vorig jaar kwam er een mooie kans voorbij en ben ik gestart als klantadviseur Food & Agri in Twente. Gelukkig kon ik de eerste maanden van mijn interim opdracht wel naar kantoor, waardoor ik een goede start heb kunnen maken bij een voor mij nieuwe opdrachtgever. Het is uitdagend om in de keuken van een andere bank te kijken. Het is een nieuw pakketje ervaring in mijn rugzak, wat perspectief biedt voor de toekomst. Ik kan in de huidige functie volop mijn energie kwijt.

Ambitie voor toekomst

In de verdere toekomst lijkt het me boeiend om eens buiten de banksector te kijken. Mijn ervaring op het gebied van financieren kun je prima toepassen in het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld in een mooie functie gerelateerd aan de agrarische sector. Ook in een rol bij een overheidsinstantie zie ik de uitdaging. Het zijn stippen op de horizon, waar ik me samen met FBD op kan richten. Vol van ambitie, steeds een nieuwe baan.’

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Klantadviseur SME Banking
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Interim: ‘Elke keer een nieuwe baan’

Solliciteren

Aanmelden

Voor Interim: ‘Elke keer een nieuwe baan’

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter