FBD actueel

Ondernemers tevreden over supportplatform ABN AMRO

Afgelopen zomer lanceerde ABN AMRO het online supportplatform ‘Doorpakken’. Op het platform kunnen ondernemers terecht voor relevante informatie en dienstverlening tijdens de coronacrisis.

Het initiatief kwam voor sommigen als geroepen. Door de coronacrisis zijn veel ondernemers immers gedwongen hun bedrijfsvoering aan te passen en alle hulp bij die lastige opgave is meer dan welkom. Bij de lancering van de site eind juni – Doorpakken.abnamro.nl – gaf Daphne de Kluis, CEO Commercial Banking bij ABN AMRO, onder meer aan: “Veel bedrijven zullen moeten doorpakken om goed door de coronacrisis heen te komen. Met deze website willen we hen een extra steuntje in de rug geven.”

Ondernemers positief

Nu het platform enkele maanden operationeel is, tonen ondernemers zich zeer enthousiast over de site, zo blijkt uit de klantinterviews die worden gehouden ten behoeve van de verdere ontwikkeling van de website: “Door het lezen van ervaringen van andere ondernemers, is het een website van ondernemers voor ondernemers”, luidt een van de reacties.

De website biedt tips, informatie en handige diensten om goed te kunnen blijven ondernemen in coronatijden. Die input komt zowel van ABN AMRO als van andere ondernemers in het netwerk. Deze vertellen (in artikelen en podcasts) hun eigen persoonlijke inspirerende ondernemersverhalen tijdens de Covid-19-crisis, delen daarnaast diverse tips en reiken praktische handvatten aan voor een zo goed mogelijke bedrijfsvoering. Te denken valt aan onderwerpen als digitalisering, nieuwe manieren van verkopen, innovatie en marketing, liquiditeit en financiële hulp.

ABN AMRO biedt ondernemers op het platform naast veel nuttige informatie ook laagdrempelige oplossingen voor ondernemers. Zo biedt de bank onder andere diensten als VraagHugo (online opmaken van juridische documenten), SnelBetaald (snel uitbetalen facturen van klanten door ABN AMRO) of Tikkie voor bedrijven (betaalverzoeken via Tikkie-app).

Ook kunnen ondernemers op de website een intake doen om te achterhalen welke artikelen (ondernemersverhalen), hulpmiddelen en diensten voor hen interessant en relevant kunnen zijn. De intake bestaat uit een vragenlijst met daarin zeven vragen over hun onderneming. Een van de ondernemers gaf tevreden aan: “Ik klik een aantal zaken aan, vul mijn gegevens in en krijg een overzicht op maat van diensten die voor mij handig zijn.”

Bron: banken.nl

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Nederlandse economie nog altijd oververhit, recessie blijft uit

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

ING en Rabobank behoren tot meest waardevolle merken wereldwijd

EU scherpt antiwitwaswetgeving verder aan

ABN AMRO voert eerste registratie digitale obligatie op publieke blockchain uit

Ondernemers tevreden over supportplatform ABN AMRO

Solliciteren

Aanmelden

Voor Ondernemers tevreden over supportplatform ABN AMRO

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter