FBD actueel

Trotse FBD-er

Na 8 jaar neemt Benno Kuipers helaas afscheid van FBD. Graag blikken we met hem terug op afgelopen jaren. Wat hem een trotse FBD-er maak lees je hier in zijn enthousiaste verhaal!

1.Benno kan je vertellen hoe je binnenkwam bij FBD? 

Via mede-FBD eigenaar Rob ter Horst ben ik begin 2012 bij FBD gekomen. Rob en ik kenden elkaar toen al een tijdje vanwege interimopdrachten die hij bij de Rabobank had gedaan. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor het werk van een interimmer binnen de Rabobank.

2.Wat heeft detachering jou gebracht?

Heel veel. Niet alleen een bak aan ervaring met uiteenlopende bancaire functies binnen de zakelijke afdeling (o.a. Accountmanager Grootzakelijk, Bijzonder Beheer en Coach bij CDD) maar ook een enorm netwerk waar ik hele leuke langdurige contacten aan heb overgehouden. Het heeft mij persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gebracht.

3.Wat zijn de mooiste herinneringen als trotse FBD-er?

Zonder collega’s te kort te willen doen, schiet me nu spontaan het volgende binnen:

  • De vele gezellige en ongedwongen feestjes tijdens de jaarlijkse FBD-Kennisdagen (2 dagen met een overnachting). Na een dag met leerzame workshops etc. begon het echte werk: de feestavond! Die ging vaak tot in de diepe uurtjes door. Ik heb vaak als laatste het licht mogen uitdoen. Meer zeg ik er niet over;
  • De unieke en leerzame ervaring om onder meer samen met FBD-directeur Henk Kelder de OR op te mogen zetten;
  • Betrokken geweest bij de overgang van Friesland bank naar Rabobank in Leeuwarden in de periode dat het glazen huis van 3FM Serious Request op steenworp afstand van de bank was neergezet. Het Wilhelminaplein in Leeuwarden trilde toen ‘Tsunami’ werd gedraaid.
  • Ik ben 1,5 jaar gedetacheerd geweest bij Rabobank de Kempen en overnachtte toen in een klein dorpje vlakbij België. Zo ook gedurende de WK halve finale België – Frankrijk. Ik ging op het fietsje naar Lommel (België) en heb daar met circa. 30 Belgen meerdere pintjes gepakt. Ondanks dat België toen met 1-0 heeft verloren, was het een fantastische avond om nooit te vergeten.
  • Rabobank Vallei en Rijn: wederom een leuke bank met gezellige mensen. Ik had me toen met een veel te grote mond laten strikken om samen met een zeer fanatieke sporter, vanaf zijn huis in Ulft naar de bank in Ede te mountainbiken (circa 60 km!!!). Nou ik heb het geweten. Met mij als recreant hebben we er ruim 3 uur over gedaan. De collega’s op de bank maakten zich na verloop van tijd wel wat ongerust en hadden bijna een oproep bij de politie gedaan. En het mooie was ’s middags moest ik weer dat hele stuk terug.

4.Wat spreekt je vooral aan bij FBD?

De warme organisatie die familiair aanvoelt en waar ik me thuis heb gevoeld. Daarnaast de vele mogelijkheden die je krijgt om je te ontwikkelen en om te ruiken aan verschillende en uitdagende functies. Maar ook de beloning en persoonlijke waardering die je krijgt, spreekt me aan bij FBD. Bij FBD ben je geen nummer maar een familielid.

5.Wat wil je nog graag delen?

Met gepaste trots en dankbaarheid kijk ik terug op een super mooie en leerzame periode bij FBD. Daarom kijk ik met een dubbel gevoel er tegenaan dat ik FBD verlaat voor een mooie vaste functie bij de Rabobank. Maar gezien mijn persoonlijke situatie is dat wat nu het beste bij mij past. En ik heb er ook ongelofelijk veel zin in om weer iets voor vast op te bouwen in mijn eigen regio “Twente”. En, zeg nooit nooit! Want wie weet dat ooit eens weer mijn pad van dat van FBD zal kruizen.

Benno, we willen jou namens de hele club bedanken. Je bent een waardevolle, trotse FBD-er en prettige collega om mee samen te werken. Altijd goedlachs, in voor een geintje en een echte ambassadeur voor FBD.

Dit heb je niet alleen in je verschillende opdrachten laten zien maar ook zeker tijdens onze kennisdagen, het CDD opleidingstraject en als lid van de OR. Dank voor je tomeloze inzet en ben je in de buurt van ons kantoor; kom gezellig langs voor een kop koffie!

Enorm veel succes bij de Rabobank!!

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Benno Kuipers Teamleider KYC/CDD
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Financieel professional acht ontwikkeling belangrijker dan salaris

230.000 werklozen en 5.300 faillissementen voorkomen tijdens corona

Dit is waarom ABN AMRO investeert in de ontwikkeling van blockchain

Detacheerders: ‘wij verdienen ons geld met goed werkgeverschap’

Rabobank gaat 12.000 tijdelijke huurwoningen bouwen

Aanmelden

Voor Trotse FBD-er

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter