FBD actueel

Uitzending financials van morgen in het teken van de zorg

De zorg is volop in beweging. Mensen leven niet alleen langer maar door technologische ontwikkelingen is er steeds meer mogelijk. De budgetten in de zorg staan dan ook behoorlijk onder druk. Om te zorgen dat de kosten enigszins behapbaar blijven is het nodig om op tijd te innoveren.

In deze uitzending zijn te gast: Philip J. Idenburg, zorginnovator en strateeg bij BeBright, Rosa Scherjon, directeur van Calculus,  Tommie Niessen, verpleegkundige, auteur en blogger van Tommie in de zorg en Michel Strikker, directeur van FBD.

Philip J. Idenburg is co-auteur van het boek Diagnose Tranformatie en deed onderzoek naar veranderingen in de zorg. Wat maakt dat de ene verandering feilloos verloopt terwijl het andere traject bijzonder moeizaam gaat of zelfs mislukt?


Rosa Scherjon vertelt over de manier waarop ICT zorgverleners kan helpen en zelfs voor een gedragsverandering bij de patiënt kan zorgen. Preventie speelt hierbij een cruciale rol.


Tommie Niessen geeft aan met welke vooroordelen hij te maken krijgt en waarom zijn werk niettemin bijzonder de moeite waard is.


Michel Strikker legt uit met welke financiële uitdagingen de zorgsector te maken heeft en hoe finance professionals de zorg toekomstbestendiger kunnen maken.


In de interactieve uitzending bij New Business Radio wordt niet alleen naar elkaar geluisterd, maar gaan de deelnemers ook met elkaar in gesprek.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

Nederlandse economie nog altijd oververhit, recessie blijft uit

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

ING en Rabobank behoren tot meest waardevolle merken wereldwijd

Uitzending financials van morgen in het teken van de zorg

Solliciteren

Aanmelden

Voor Uitzending financials van morgen in het teken van de zorg

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter