FBD actueel

Vraag en aanbod

Tot dusver richtte FBD zich hoofdzakelijk op detachering van vaste medewerkers en ZZP’ers voor het invullen van tijdelijke capaciteitsproblemen of versterking van een afdeling of organisatie. Hierin hebben wij onze kracht bewezen en een uitstekend trackrecord opgebouwd.

Door ontwikkeling op de arbeidsmarkt en het steeds schaarser worden van talent, merken wij dat onze opdrachtgevers steeds meer de voorkeur geven aan het permanent binden van werknemers. Dit betekent dat wij naast detachering ook meer werving & selectie opdrachten vervullen. Wij helpen onze opdrachtgever bij het structureel invullen van hun vacatures. Dit doen wij zowel bij operationele functies als op leidinggevende niveau.

FBD maakt in het werving- en selectieproces structureel gebruikt van Systeemgericht Talent Management (STM). Met de STM-scan meten wij kennis, competenties, waarden en persoonlijkheid van onze professionals. De uitkomst koppelen wij aan de specifieke hulpvraag van onze opdrachtgever. Door gebruik te maken van dit wetenschappelijke model wordt de voorspelbaarheid van een goede match daarmee veel groter.

Ben jij financieel professional en op zoek naar een baan als interim professional bij FBD waarbij je wordt gedetacheerd op verschillende opdrachten of gaat je voorkeur uit naar een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers? Neem dan contact op met Michel Strikker via 0651340478 of bekijk hier onze vacatures.

Deel dit in je netwerk
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Diversiteit op de werkvloer

Opinie: Dit kunnen banken met Bitcoin

Van bank naar de klas

ASN Bank uitgeroepen tot duurzaamste bank van Nederland

Starters stellen afspraak met hypotheekadviseur uit

Aanmelden

Voor Vraag en aanbod

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter