FBD actueel

Waarom detachering

Ellen Roolvink is Accountspecialist bij FBD Financieel Professionals en heeft een sterke visie op persoonlijke ontwikkeling binnen de detacheringsbranche. Zij vertelt ons meer over detachering bij FBD en wat samen naar een volgend level inhoudt.

Detacheren is het uitlenen van specialisten aan een derde partij. Maar dat is wat te kort door de bocht nietwaar? “FBD werkt met financieel professionals met kennis van zaken en wij ondersteunen ambitieuze professionals bij het maken van een volgende stap in hun carrière. Dit heeft altijd invloed op het sociale leven en de wijze waarop zij in het leven staan. Detachering is voor iedereen weggelegd, als je jezelf maar wilt door ontwikkelen en open staat voor nieuwe uitdagingen. FBD fungeert voor financieel professionals als springplank richting de toekomst. Veel van onze collega’s zetten geen stappen, maar maken sprongen vooruit. FBD opereert en begeleidt financieel professionals binnen de zakelijk bancaire-, verzekerings- wereld, maar ook binnen risk&compliance en het MKB. We gaan samen met onze financieel professionals en opdrachtgevers naar een volgend level, vertelt Ellen”.

Persoonlijke groei door detachering

“Binnen FBD is enorm veel mogelijk op het gebied van ontwikkelen en opleiden, dat heb ik zelf ook mogen ervaren. Door een nauwe samenwerking houden we elkaar scherp en behalen we onze doelen.

Ik werk als Accountspecialist, een functie binnen het bedrijf die me op het lijf geschreven is. Dit geeft goed weer hoe FBD in de wedstrijd zit: alles rondom ontwikkeling is bespreekbaar en te faciliteren. Dit geldt ook voor al onze gedetacheerden of ze nu werken als KYC/CDD analist, Financieringsspecialist, Accountmanager Agrarisch, Klantsupportspecialist of andere functie bij één van onze opdrachtgevers.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan

“Net als dat we bij detachering graag een complete dienstverlening bieden, hebben we ook onze eigen FBD academie. We bieden onze professionals een stuk extra verdieping en persoonlijk advies. De kennis van externe opleiders is hierin essentieel. Bij veel financieel professionals bestaat er altijd een ontwikkelbehoefte, dit zit in de aard van het beestje, al is die nog niet altijd even helder. Aan ons om dit helder te krijgen en financieel professionals te ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities. Dit doen wij vanuit de FBD-academie. Hiermee vergroten we ook direct de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s. Detachering is continue ontwikkelen, op zoek naar passende opdrachten en de uitdaging zoeken in een nieuwe opdracht, dit is detachering volgens Ellen Roolvink, Accountspecialist bij FBD Financieel Professionals.”

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
waarom-detachering-fbd-10
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Waarom detachering

Solliciteren

Aanmelden

Voor Waarom detachering

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter