FBD actueel

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, juist nu!

Eerder las je het verhaal van Annemarie: van online marketeer naar Accountmanager MKB. Haar persoonlijke ontwikkeling vindt ze belangrijk en daarom wil ze verder groeien. Dit is de reden waarom ze heeft gekozen voor FBD als werkgever. Nu in deze, toch wel, bijzondere periode zit Annemarie ook niet stil.

Het blijven onzekere tijden. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, zowel voor onze privé- als werksituatie. Er gebeurt veel binnen de organisatie, binnen de teams en uiteraard bij jezelf. Veel van ons werken thuis, terwijl gezinsleden ook thuis zijn. Niet ideaal om je te focussen op je werk en persoonlijke ontwikkeling. Of toch wel?

Annemarie heeft deze periode gebruikt om na te denken over haar persoonlijke ontwikkeling. Waar sta ik nu? Wat wil ik en waar wil ik naartoe? Hoe zie ik de toekomst? Belangrijke vragen, waarop ze antwoorden heeft gezocht. Doormiddel van diverse persoonlijke coaching gesprekken en gesprekken met de FBD Academie heeft ze haar persoonlijk ontwikkelplan aangescherpt. Met als gevolg dat ze in september gaat starten met haar premaster en master Management aan de OU te Amsterdam. Naast haar huidige baan als Accountmanager MKB bij de Rabobank een mooie uitdaging die Annemarie met beide handen aangrijpt.

FBD

Wil je via FBD aan de slag, dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen.

Bij FBD financieel professionals! Sinds 2000 zijn wij kwaliteitsdetacheerder en leveren wij financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen zakelijk bancair, verzekeringen, compliance en finance & control.

Voor vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Ellen Roolvink, Accountspecialist, via 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.

Samen naar een volgend level.

Deel dit in je netwerk
WhatsApp
LinkedIn
Email
Facebook
Twitter
Intern accountmanager MKB
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of interessante blogs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Finance-organisaties én financials volop in ontwikkeling

“FBD liet mij de voordelen van detacheren zien” – Chantal Hagting

“FBD biedt elke keer een nieuwe uitdaging” – Alfred Faber

“Blij met tien jaar FBD” – Gijs Roelfsema

Kennismiddag Stikstof

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, juist nu!

Solliciteren

Aanmelden

Voor Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, juist nu!

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter