Vacature

Financieel Adviseur

Locatie: Landelijk
Salaris: € 3.000- 4.200 per maand
Aantal uur: 32 – 40 uur
Startdatum: in overleg

Ontzorg en adviseer je de klant graag op het gebied van hypotheken? Heeft de hypotheekmarkt geen geheimen meer voor je? En geeft het voldoening om goede begeleiding te bieden tijdens een grote verandering in het leven van de klant? Dan hebben we een interessante vacature voor je. Lees snel verder en kom meer te weten over deze leuke uitdaging!

Wat ga je doen:

Met jouw enthousiasme, kennis van zaken en empathisch vermogen begeleid je de klant als financieel adviseur naar de best passende hypotheek oplossing. Je gaat starters, doorstromers en klanten in een echtscheiding voorzien van financieel advies.

Je ziet het bredere plaatje, houdt rekening met de situatie van de klant en geeft passend advies. Binnen de rol van financieel adviseur of hypotheekadviseur ben je een belangrijke gesprekspartner voor de klant. Je onderhoud bestaande contacten en begeleidt nieuwe klanten. Hierin werk je actief samen met je collega’s en is er veel ruimte voor eigen input en ontwikkeling. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het traject rondom de hypotheekaanvraag of hypotheekvraagstuk en het schrijven van het uiteindelijke adviesrapport.

 • Samen met de klant breng je het complete financiële plaatje in beeld. Dit doe je vanuit een open en betrokken houding waarbij het klantbelang centraal staat;
 • Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken, legt makkelijk verbanden en vertaalt deze complexiteit naar een duidelijk en begrijpelijk advies richting de klant;
 • Je kennis rondom hypotheken is up-to-date en je werkt graag samen met collega’s. Nieuws vanuit de markt deel je actief evenals verbetervoorstellen.

Is bovenstaande op je lijf geschreven en breng je de nodige ervaring mee om deze functie succesvol in te vullen? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden we jou:

Als hypotheekadviseur of financieel adviseur kom je in dienst van onze opdrachtgever. Deze organisatie is ondernemend, klantgericht en er heerst een open en informele sfeer. De collega’s zijn enthousiast en persoonlijke ontwikkeling wordt sterk aangemoedigd.

Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • Je begint met een tijdelijk contract met de intentie om een vast dienstverband aan te gaan;
 • Een salaris tussen € 3.000 en € 4.200 bruto per maand (fulltime dienstverband) o.b.v. recente kennis en ervaring;
 • Mogelijkheid om vanuit kantoor te werken of op klantbezoek te gaan;
 • Een team waarin er hard wordt gewerkt, successen worden gedeeld en waarbij er ruimte is voor plezier en ontspanning;
 • Verschillende ontwikkel en doorgroeimogelijkheden.

Waar ga je werken als Financieel Adviseur:

Je komt als financieel adviseur direct in dienst van onze opdrachtgever. De opdrachtgever is specialist in het van a tot z begeleiden van echtscheidingen. De organisatie neemt zo veel mogelijk uit handen tijdens deze moeilijke periode. Maar daarnaast biedt de opdrachtgever ook hypotheekadvies aan starters en doorstromers. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en proactief mee te denken.

Wie ben jij:

Je bent al enige tijd actief als financieel adviseur of hypotheekadviseur en toe aan een vervolgstap. Je bent empathisch, betrokken en legt snel verbanden. Het klantbelang staat bij jou centraal en je weet goed in te spelen op de wensen van de klant. Je zet graag dat stapje extra voor de klant. Je bent commercieel, klantvriendelijk en integer. Met jouw ervaring draai je je hand ook niet om voor de complexe financiële producten. Daarnaast vragen wij:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft hypothecair krediet en Wft vermogen;
 • Recente ervaring als financieel adviseur / hypotheek adviseur is van belang;
 • Je hebt kennis van NHG en de gedragscode hypothecaire financieringen;
 • Je werkt nauwkeurig, bent communicatief sterk en stressbestendig, je denkt mee en neemt initiatief.

Interesse gewekt?

Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Jessica van Hooren. Je kunt bellen of appen naar 06-48775281 of stuur een e-mail naar j.vanhooren@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Assistent Accountmanager

Junior Assistent Controller

Specialist Inkomensverklaringen (IKV)

Financieel Adviseur

KYC analist

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Financieel Adviseur

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter