Vacature

Financieel adviseur

Locatie: Zwolle
Salaris: € 3300- 4100 per maand
Aantal uur: 28-40 uur
Startdatum: In overleg

Jouw ruime ervaring inzetten om goed te adviseren over het afsluiten van een hypotheek. Ruimte voor eigen inbreng, het regionale gezicht zijn van de organisatie en een prettige werkgever die je goed faciliteert. Hoe mooi is dat? Deze vaste baan bij onze opdrachtgever als financieel adviseur biedt je precies dat. En meer.

Wat ga je doen:

Als ervaren Financieel adviseur of Hypotheek adviseur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de portefeuille van hypotheken en levensverzekeringen. Dagelijks mag jij (potentiële) klanten adviseren. Je begeleidt het volledige traject: je adviseert, legt je advies vast in adviesrapport, offreert en volgt op.

Het uitbouwen van de portefeuille hoef je niet alleen te doen. Met je directe collega’s en met de marketingafdeling zet je samen commerciële acties op om de impact groter te maken. Er is aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Samen moet je het doen, is het motto van dit team.

Wat bieden we jou:

Direct in dienst bij onze opdrachtgever. Ruimte voor eigen inbreng, het regionale gezicht zijn van de organisatie en een prettige werkgever die je goed faciliteert. Dat zie je onder andere terug in de moderne arbeidsvoorwaarden. Waaronder:

  • Je begint met een tijdelijk contract met de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan;
  • Salaris op basis van een fulltime dienstverband tussen €3300 en €4100 bruto per maand. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Een dertiende maand + vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, korting op je fitness abonnement en verzekering;
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen via interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Waar ga je werken:

FBD doet voor deze vacature alleen de bemiddeling.

Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een grote landelijk opererende verzekeraar. Ze bieden particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Klantvriendelijkheid, oprechtheid en dicht bij je klant blijven staan is het belangrijkst. Ze investeren graag in de ontwikkeling van hun mensen om dit te blijven doen. Wij vertellen je graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Wie ben jij:

Je vind het leuk om te adviseren en bent op zoek naar een afwisselende rol. Dat stapje extra doen voor de klant gaat jou van nature af. Je bent commercieel, klantvriendelijk en integer. Met jouw ervaring draai je hand ook niet om voor de complexe financiële producten. Daarnaast ben je in bezit van WFT diploma’s Vermogen en Hypotheken.

Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact!

Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Jeroen van Wijk, Commercieel Manager, telefoon 06-30537000 of j.vanwijk@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Klantadviseur SME Banking Food&Agri

Open sollicitatie – Financieel Professional

Ervaren CDD analist

Open sollicitatie – Financieel Professional

Accountmanager MKB

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Financieel adviseur

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter