Vacature

Financieel professional | Overijssel

Locatie: Overijssel
Salaris: €2.943 tot €4.450
Aantal uur: 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Heb je ervaring met financiën bij de overheid/gemeente en ga je geen uitdaging uit de weg. Ben jij een geboren adviseur, durf jij verantwoordelijkheden daar te laten waar ze liggen en ben jij een stevige sparringpartner voor management, budgethouders en collega’s ? Dan ben jij misschien wel de financieel adviseur waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen:

Weet jij wel raad met cijfers en alles wat met financiën te maken heeft? Krijg je energie van analyseren, rapporteren en adviseren? Als financieel adviseur ben je van veel markten thuis en werk je op een breed terrein van de gemeentefinanciën. Je adviseert het management en de budgethouders bij alle onderdelen van de gemeentelijke financiële jaarcyclus; de begroting, de voor- en najaarsnota en de jaarrekening. Vanuit je financiële kennis heb je als adviseur ook meerdere, diverse projecten onder handen Er wordt intensief samengewerkt en overlegd met alle andere adviseurs om samen de beste resultaten te bereikenKortom, in deze rol kom je in aanraking met een breed scala aan werkzaamheden. Ideaal, want zo leer je het vakgebied, en jezelf, steeds beter kennen.

Wat bieden we jou:

We bieden je een boeiende functie binnen de professionele werkomgeving bij een gemeente. Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling, hiervoor maak je gebruik van alles wat onze FBD Academie te bieden heeft. Deze vacature is een pool vacature waarbij we kandidaten werven met de juiste opleiding en werkervaring om voor te stellen op de opdrachten die opengesteld worden bij de opdrachtgever. Je wordt opgenomen in de pool zodat we snel kunnen schakelen als er een passende opdracht komt.

Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring. Verder vullen we je arbeidsvoorwaarden aan met 25 vrije dagen, een pensioenregeling, goede mobiliteitsregeling en een persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Bij FBD financieel professionals! Sinds 2000 zijn wij kwaliteitsdetacheerder en leveren wij financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen bankieren, gemeenten, verzekeringen, risk & compliance en finance & control.

FBD kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. Wij stellen jou als financieel professional centraal. Jij krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en via onze FBD Academie investeren we volop in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag. Als FBD’er wordt je structureel ondersteund door een sterk team van interne collega’s. Ontwikkeling van de professionals staat binnen FBD op nummer één en dat doen we samen vanuit een nuchtere bedrijfscultuur.

Wie ben jij:

Jij bent een energieke financieel specialist met kennis van gemeentefinanciën. (Besluit Begroting en Verantwoording, het BBV). Je bent analytisch sterk, doorziet dossiers snel. Je wilt je voortdurend ontwikkelen als adviseur en hebt een klant gedreven houding. Je kunt makkelijk communiceren met heel verschillende mensen en laat verantwoordelijkheden daar waar ze liggen. Ook heb je een visie over de toekomst van de financiële (overheids-) wereld. Je durft van daar uit opbouwend kritisch te zijn en bestaande werkwijzen en -processen ter discussie te stellen. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden;

  • Afgeronde hbo-opleiding in een (bedrijfs)economische, of bedrijfskundige richting.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een planning- en controlfunctie, bij voorkeur binnen gemeenten of andere overheden.
  • Je bent innovatief, nauwkeurig, kritisch, collegiaal en integer.
  • Je maakt je snel nieuwe materie eigen, bent iemand die verbetermogelijkheden ziet en die ook tot uitvoering kan brengen. Je bent proactief en houd van aanpakken.
  • Je hebt affiniteit met (on)gevraagd bedrijfsmatig adviseren, rapporteren en het voorbereiden van operationele en/of tactische keuzes. • Je maakt vanuit het tactische niveau makkelijk de verbinding met het operationele en het strategisch niveau, je kunt goed schakelen tussen de verschillende niveau ‘s.
  • Je bent een echte netwerker en je kunt verbinding leggen tussen de verschillende organisatieonderdelen. Je vindt het fijn om in een team samen te werken en samen dingen te realiseren maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken en zaken alleen tot een oplossing te brengen.

Interesse gewekt en wil eens sparren over de mogelijkheden?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij nodigen jou uit om te reageren via onderstaand formulier of neem contact op met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Quality Checker

HR-Adviseur

Specialist inkomensverklaringen

Medior Specialist Intensieve Begeleiding

CDD analist

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Financieel professional | Overijssel

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter