Vacature

HR-Adviseur

Locatie: Almelo
Salaris: € 3.200 tot € 3.900 op basis van 40 uur per week
Aantal uur: 28 uur
Startdatum: z.s.m.

Je bent een allround HR-adviseur die eenvoudig schakelt op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Iemand die hoofd- en bijzaken goed weet te scheiden. Zaken efficiënt inricht en aanpakt. Je schakelt snel en hebt behoefte aan vrijheid in je functie. Je wilt van toegevoegde waarde zijn. Kom eens praten, dit kan jouw plek wel eens zijn.

Wat ga je doen?

Binnen ons fijne en gezellige officeteam ben je verantwoordelijk voor het gehele pallet waaronder het vakgebied HR valt. Mede door jouw input op tactisch en strategisch niveau help je de organisatie naar een hoger level te tillen. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor de dagelijkse operationele taken. Richting directie heb je een adviserende functie. Dit doe je op proactieve en accurate wijze. Je belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere:

  • Verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie inclusief verzuim en wagenparkbeheer;
  • Je levert accurate informatie aan richting de salarisadministratie;
  • Je bent het aanspreekpunt bij vragen van medewerkers met betrekking tot HR- aangelegenheden;
  • Uitvoeren van het screeningsproces voor onze gedetacheerde professionals;
  • Je optimaliseert de HR-processen en pakt samen met collega’s projecten als bijvoorbeeld employer branding op.


Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting HR. Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring en beschikt over actuele kennis. Je ziet mogelijkheden en benut kansen en je kunt deze vertalen naar mooie doelen voor de afdeling en daarmee de organisatie.

Vanzelfsprekend ben jij integer. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een heldere en positieve manier van communiceren. Je bent een zelfstarter en je hebt een constructieve manier van werken. Je neemt initiatief, weet mensen mee te krijgen en je schakelt gemakkelijk. De operationele werkzaamheden doe je efficiënt, nauwkeurig en gestructureerd. Voor het tactische en strategische deel van jouw werk ben je creatief, overtuigend en doortastend.

In verband met het opstellen van onder andere arbeidsovereenkomsten is jouw kennis van de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden we jou?

Wij hebben een grote groeiambitie en jij kunt veel toevoegen in deze veelzijdige functie. Je draagt bij aan een veranderende organisatie. We kennen een informele werksfeer en geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een goed salaris, 25 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en laptop voor zakelijk gebruik, persoonlijke opleidingsbudget en word je onderdeel van een gedreven team.

Waar ga je werken?

FBD levert financiële experts van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, werving en selectie en ZZP bemiddeling. Hierbij richten wij ons op de specialismen financiële dienstverleningsmarkt, compliance en Finance en Control. Tevens leiden wij jonge talenten op die vervolgens instromen binnen één van de specialismen.

Momenteel hebben wij circa 100 professionals aan het werk binnen de financiele dienstverleningsbranche en het MKB. Wij hebben de ambitie uitgesproken dit aantal binnen 3 jaar structureel te verhogen naar circa 150 collega’s.

Jij wordt onderdeel van het officeteam dat bestaat uit een financieel administratieve collega, een interim controller en een collega die verantwoordelijk is voor onze Academie.

Onze kernwaarden zijn: ontwikkeling, nuchter en samen. Ontwikkeling van de professionals staat op nummer één en dat doen we samen vanuit een nuchtere bedrijfscultuur.

Interesse gewekt?

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Lammerink, Telefoon 0546-808304 of p.lammerink@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Aantal Uren: 28

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Financieringsspecialist Zakelijk

Accountmanager MKB

Financieringsspecialist Agrarisch

Financieringsspecialist Zakelijk

Accountmanager Groot Zakelijk

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor HR-Adviseur

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter