Vacature

HR specialist

Locatie: Almelo
Salaris: € 3.000 tot € 3.800
Aantal uur: 36-40 uur
Startdatum: z.s.m.

Heb jij een scherp oog voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat? Maak je makkelijk contact? Heb jij relevante ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Vind je het bovendien leuk jouw gedetacheerden in hun loopbaan verder te helpen ontwikkelen? Kom eens praten, deze functie kan wel eens passen als een jas.

Wat ga je doen?

Samen met de commercieel manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen. Je onderhoudt nauw contact met onder andere HR en eventueel hiring managers en je bent het eerste aanspreekpunt voor gedetacheerde collega’s. Je schrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voert sollicitatiegesprekken. Heb je matches tot stand gebracht, dan zorg je dat contracten worden opgesteld. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met gedetacheerden en evalueert het resultaat van de uitgevoerde detacheringopdrachten. Samen inventariseer je de opleidings- en ontwikkelingsbehoeften en mogelijkheden. Je zorgt dat dit wordt vastgelegd in een persoonlijk ontwikkel plan. Ook ben je verantwoordelijk voor het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere;

  • De focus ligt op het managen van het bestaande team van gedetacheerde professionals en de verdere groei van de kandidatenportefeuille;
  • Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en passende match tussen opdracht en kandidaat;
  • Opstellen van vacatureteksten;
  • Je bent aanspreekpunt voor de gedetacheerden voor vragen en hun ontwikkeling;
  • Accurate afwikkeling van het volledige detacheringsproces.


Wie ben jij?

Je hebt hbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling en beschik je over actuele kennis. Je houdt de actualiteiten binnen de arbeidsbemiddeling ook goed bij. Ervaring met arbeidsbemiddeling in de financiele dienstverleningsbranche is gewenst. Je ziet mogelijkheden en benut kansen en je kunt deze vertalen naar mooie doelen voor de afdeling en daarmee de organisatie.

Je bent enthousiast, ambitieus, een zelfstarter en ondernemend. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een heldere en positieve manier van communiceren. Je bent creatief, neemt initiatief, weet mensen mee te krijgen en je schakelt gemakkelijk.

In verband met het opstellen van onder andere vacatureteksten is jouw kennis van de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden we jou?

Wij hebben een grote groeiambitie en willen onze portefeuille aan opdrachtgevers vergroten. Jij bent toe aan een volgende stap in jouw carrière. Een afwisselende en zelfstandige baan met veel vrijheid waarin je wordt gestuurd op output. Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een goed salaris, 25 vrije dagen, een pensioenregeling, laptop, telefoon, persoonlijke opleidingsbudget en word je onderdeel van een gedreven commercieel team.

Waar ga je werken?

FBD levert financiële experts van het hoogste niveau. Dit doen we hoofdzakelijk op basis van detachering en werving en selectie komt voor. Hierbij richten wij ons op de specialismen financiële dienstverleningsmarkt, compliance en Finance en Control. Tevens leiden wij jonge talenten op die vervolgens instromen binnen één van de specialismen.

Momenteel hebben wij circa 100 professionals aan het werk binnen de financiële dienstverleningsbranche en het MKB. Wij hebben de ambitie uitgesproken dit aantal binnen 3 jaar structureel te verhogen naar circa 150 collega’s.

Jij wordt onderdeel van het commerciële team dat bestaat uit 4 commercieel managers, 3 accountspecialisten en 1 account support medewerker.

Onze kernwaarden zijn: ontwikkeling, nuchter en samen. Ontwikkeling van de professionals staat op nummer één en dat doen we samen vanuit een nuchtere bedrijfscultuur.

Interesse gewekt?

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Wil je meer weten over de functie? Bel of WhatsApp mij, Mary van Rooy, op 06-42433074. Ik kom graag met je in contact!

In het kort

Branche:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Assistent Accountmanager

Risk Officer bij een verzekeraar

Accountmanager MKB A

Ervaren CDD analist

Commerciële Frontoffice medewerker verzekeringen

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor HR specialist

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter