Vacature

Medior CDD/KYC analist

Locatie: Meerdere opties landelijk
Salaris: € 2.500 tot € 3.500
Aantal uur: 32 of 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Heb je je eerste stap als CDD analist gemaakt en nog lang niet uit ontwikkeld?
Toe aan de volgende stap?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen:

Als Customer Due Diligence (CDD) analist of Know Your Client (KYC) analist beoordeel jij de risico’s van zowel particuliere en zakelijke klanten. Je analyseert of er sprake is van witwassen, het financieren van terrorisme en andere illegale acties. Je onderzoekt de klantgegevens, organisatiestructuren en externe stukken zoals statuten, uittreksels KvK en eigendomsverklaringen. Waar nodig neem je contact op met de klant om het dossier te completeren. Jouw bevindingen en conclusies leg je vast in een CDD review.

Wat bieden we jou:

We bieden je een interessante fulltime baan bij FBD waar je alle ruimte krijgt om jouw kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Je wordt gedetacheerd bij 1 van de Nederlandse grootbanken of verzekeraars. Je start je loopbaan bij FBD als CDD analist en gaat dan verder naar een volgende uitdagende opdracht of je kiest ervoor om in dienst te gaan bij de opdrachtgever.

We bieden je een salaris van maximaal €45.000.- bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) Daarnaast krijg je 25 vrije dagen, een pensioenregeling, een mobiliteitsregeling en persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Bij FBD als financieel professional.

FBD detacheert zo’n 20 jaar kwalitatief goede professionals binnen de financiële dienstvelening. Wij hanteren een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. FBD heeft een breed netwerk met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Als FBD-er wordt je structureel ondersteund door een team van een accountspecialist en commercieel manager. Jij hebt de regie van jouw carrière in eigen handen. Als financieel professional krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Jij bent ons kapitaal en via onze FBD Academie investeren we volop in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag. De kansen zijn legio en de grens bepaal jijzelf!

Wie ben jij:

Wil je via FBD aan de slag, dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Om de functie van medior CDD analist goed uit te voeren heb je minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met het doen van CDD onderzoeken en het schrijven van reviews. Je bent gedreven en wilt graag exact weten hoe de vork in de steel zit. Je bent in bezit van een hbo/wo diploma. Daarnaast ben je reisbereid en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact! Ik hoor graag waar je nu staat en waar je je graag naar toe wil ontwikkelen. Reageer op de vacature of neem contact op met Rosan Meijer, Accountspecialist, telefoon 06-48775281 of r.meijer@fbd.nl.

In het kort

Niveau:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Quality Checker Amersfoort

Senior CDD / KYC analist Rotterdam

Senior CDD / KYC analist zwolle

Senior CDD / KYC analist

Specialist inkomensverklaringen

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Medior CDD/KYC analist

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter