Vacature

Medior Specialist Intensieve Begeleiding

Locatie: Landelijk
Salaris: € 2.750 tot € 3.500
Aantal uur: 36 uur
Startdatum: In overleg

Heb jij enkele jaren werkervaring bij een grootbank op zakelijk bancair vlak en wil je de stap maken naar Bijzonder Beheer?
Dit is het moment! We komen graag met je in contact.

Wat ga je doen:

Als specialist bijzonder beheer/FR&R sta jij ondernemers bij die in financieel zwaar weer verkeren en behandel je dossiers van klanten met structurele betalingsproblemen. Je neemt al in een vroeg stadium contact op met de klant en begeleidt de klant naar een gezond commercieel perspectief om zo het potentiële kredietrisico te verminderen. Je maakt samen met de klant een plan van aanpak en begeleidt de klant bij de uitvoering hiervan.

Je werkt veelal vanuit een eigen klantportefeuille en bepaald zelfstandig of klanten teruggaan naar regulier beheer of worden overgedragen naar de afdeling Afbouw & Insolventie. Hiervoor onderhoud je contact met klanten en treed je op als onderhandelaar namens de bank bij externe partijen zoals advocaten, makelaars en notarissen.

Wat bieden we jou:

We bieden je een boeiende functie binnen de professionele werkomgeving van een van de Nederlandse grootbanken. We ondersteunen je d.m.v. een ervaren buddy om je snel de kneepjes van het Bijzonder Beheer vak te leren. Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling, hiervoor maak je gebruik van alles wat onze FBD Academie te bieden heeft.

Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een salaris tussen de €2.750,- en € 3500,- passend bij je kennis en ervaring. Verder vullen we je arbeidsvoorwaarden aan met 25 vrije dagen, een pensioenregeling, goede mobiliteitsregeling en een persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Wil je via FBD aan de slag dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Onze klanten schakelen ons al sinds 2000 in voor hun projectmatige en tijdelijke vraagstukken.

Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie. We hebben oprechte aandacht voor mensen en we stellen jouw eigen mening op prijs. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Afspraak is afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de financiële wereld. Als Financial Professional krijg je bij ons veel vrijheid. Je krijgt volop kansen jezelf te ontplooien en we waarderen je initiatief.

Via onze FBD Academie investeren we volop in kennis, houding en gedrag van onze Financial Professionals. Door maatwerkopleiding, coaching on the job en begeleiding leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wie ben jij:

  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en je kunt goed met weerstand omgaan;
  • Je hebt een afgeronde HBO-/WO opleiding in bij voorkeur een financiële richting;
  • Je bent fulltime (36uur) beschikbaar en landelijk inzetbaar;
  • Juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten van bedrijfsfinancieringen hebben voor jou geen geheimen;
  • Je hebt enige jaren werkervaring bij een grootbank. bijvoorbeeld als Accountmanager MKB/ Financieringsspecialist of (Assistent) Bijzonder Beheer;
  • Ook ben je ondernemend en wil je blijven groeien in je ontwikkeling.

Interesse gewekt?

Dan nodigen wij je uit om te reageren via onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene de Jong, Accountspecialist, telefoon 06-21208433 of i.dejong@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Aantal Uren: 36

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Accountmanager Groot Zakelijk

Financieel professional | Overijssel

Quality Checker

CDD analist

Accountmanager Groot Zakelijk

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Medior Specialist Intensieve Begeleiding

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter