Vind (tijdelijke) versterking voor jouw organisatie

Tijdelijke versterking nodig? Wij kennen wat onze professionals te bieden hebben en maken zo de beste matches.

Samen naar een volgend level

Match

Jij hebt extra capaciteit nodig voor een project of tijdelijke functie. Behoefte aan financiële expertise? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als opdrachtgever krijg je precies dat wat je zoekt en meestal zelfs meer. Onze interim professionals geven opdrachtgevers een boost. FBD-ers nemen het voortouw en voeren veranderingen door waar wenselijk en/of nodig. Dit doen zij op projectmatige of tijdelijke basis. Zij zijn onafhankelijk en hebben geen banden met financiële instellingen of belangenorganisaties. Ze zeggen JA als het kan en NEE als ze denken dat dit nodig is.

De klantvraag centraal

Aandacht voor jou als opdrachtgever. Vaak gaat er een vraag schuil achter de eerste vraag. Daar ligt onze uitdaging en daarin ook onderscheiden wij ons als FBD, door kwaliteit te leveren! Voor jou gaan wij op zoek naar de best passende financieel professional. We verrassen jou graag door een passende specialist en persoonlijkheid.

Onze opdrachtgevers, toonaangevende financiële instellingen in Nederland, zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Terecht, want zij vormen de spil van onze economie. Daar werken wij hard aan, iedere dag.

Ontwikkeling

FBD-ers zijn hoogopgeleide financieel professionals, veelal met de nodige werkervaring. Specialisten met de nodige bagage, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Vanuit de FBD Academie investeren wij volop in het vergroten van kennis en het verbeteren van houding en gedrag. Via maatwerk opleiding, coaching on the job en begeleiding, leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze diensten

Bancair zakelijk

De zakelijke financiële wereld is continue aan verandering onderhevig. Dat vraagt om ervaren, gepassioneerde en betrokken Financieel Professionals die direct van meerwaarde zijn. Maak gretig gebruik van deze expertise binnen uw organisatie. Denk o.a. aan een Zakelijke Accountmanager, Financieringsspecialist en/of Medewerker Bijzonder Beheer.

Risk & Compliance

Zoek je als opdrachtgever een CDD-analist, KYC-analist of een ervaren Quality Checker? FBD biedt deze specialisten. Door kennis en kunde, interne opleidingen en coaching on the job zijn onze financieel professionals direct een aanwinst voor uw team. Wij gaan graag met jou in gesprek over de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Finance & control

Uw onderneming is altijd in beweging, soms een pas op de plaats, dan weer groeien. Hoe fijn is het dan om een ervaren financiële manager naast u te hebben staan. Een specialist in Finance en Control, integer en vertrouwd. Iemand die zorgt dat u elk moment van de dag weet waar u staat met uw onderneming, zodat u, met de grootst mogelijke zekerheid de juiste koers vaart. Denk o.a. aan Financieel managers, CFO’s, Financial Controllers en Business Controllers.

Verzekeren

Onze verzekeringsprofessionals zijn een aanwinst voor uw team, mede dankzij de bijscholing die we ze bieden. Het vak staat immers niet stil, en onze gepassioneerde mensen blijven nu eenmaal maar al te graag op de hoogte. Zij kennen de ins en outs van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, zorgverzekeringen en pensioenen. Denk o.a. aan Schadebehandelaars en Adviseurs Zakelijke Verzekeringen.

Overheid

Gemeenten kregen er de laatste jaren enorm veel taken bij. Met als gevolg dat de bedrijfsvoering en finance afdeling voor de lokale overheid steeds belangrijker wordt. Hoe anders kun je de efficiëntie in je gemeente vergroten en juiste keuzes maken? Zorgen dat de organisatie weet hoe zij ervoor staat? En – het belangrijkste – voldoen aan de veranderende behoeften van je burgers? Ben u op zoek naar tijdelijke ondersteuning door een hoogopgeleide Financieel professional, Financieel adviseur of Controller? FBD helpt u verder!

Detachering

Extra capaciteit nodig voor een tijdelijk project of een vacature invullen? Dan is detachering de juiste keuze. Onze financieel professionals zijn zeer flexibel en kunnen vaak direct voor je aan de slag.

Consultancy

De oplossing voor complexe vraagstukken waarbij je de hulp van pragmatische kennisspecialisten goed kunt gebruiken. Met onze financieel professionals haal je direct de juiste kennis in huis.

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een financieel professional voor de invulling van een vaste functie binnen jouw organisatie? Door ons grote netwerk vinden wij snel de perfecte kandidaat.

Testimonials

Wat opdrachtgevers zeggen over FBD

O.a. deze bedrijven gingen u voor

Wij werken samen met

Waarin we ons onderscheiden

Samen naar een volgend level

Je hebt een specialist / expert nodig met een specifieke vaardigheid, maar deze specialist heb je niet permanent nodig. Als je iemand nodig hebt voor een specifiek project en de organisatie heeft de kennis zelf niet in huis, dan kan een interim specialist een goede tijdelijke oplossing en aanvulling zijn. Bijkomend voordeel is dat interimmers gewend zijn om autonoom te werken. Ze hebben weinig support nodig om te starten en kunnen daardoor het verschil maken voor uw organisatie.

Interim professionals kunnen direct aan de slag. Onze financieel professionals zijn gewend op veel verschillende plaatsen te komen en zich snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Ze denken meteen mee op het gewenste niveau. Dit bespaart u niet alleen inwerktijd, maar het zorgt er ook voor dat uw bedrijf sneller omzet en resultaat boekt.

Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

Werkt u samen met FBD, dan kunt u rekenen op een financieel professioneel of onafhankelijk team van financieel experts. Een gedreven, betrokken organisatie die u niet alleen koppelt aan de meest flexibele, ondernemende en stressbestendige professionals die uw bedrijf op korte termijn naar een hoger plan kan tillen.

Op zoek naar een specialist / expert in de financiële sector?

Neem contact op

Laat een bericht achter

Aanmelden

Voor Opdrachtgever

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.