Vind (tijdelijke) versterking voor jouw organisatie

Tijdelijke versterking nodig? Wij weten wat onze professionals te bieden hebben en maken zo de beste matches.

Samen naar een volgend level

Match

Jij hebt extra capaciteit nodig voor een project of tijdelijke functie. Behoefte aan financiële expertise? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als opdrachtgever krijg je precies dat wat je zoekt en meestal zelfs meer. Onze interim professionals geven opdrachtgevers een boost. FBD-ers nemen het voortouw en voeren veranderingen door waar wenselijk en/of nodig. Dit doen zij op projectmatige of tijdelijke basis. Zij zijn onafhankelijk en hebben geen banden met financiële instellingen of belangenorganisaties. Ze zeggen JA als het kan en NEE als ze denken dat dit nodig is.

De klantvraag centraal

Aandacht voor jou als opdrachtgever. Vaak gaat er een vraag schuil achter de eerste vraag. Daar ligt onze uitdaging en daarin ook onderscheiden wij ons als FBD, door kwaliteit te leveren! Voor jou gaan wij op zoek naar de best passende financieel professional. We verrassen jou graag door een passende specialist en persoonlijkheid.

Onze opdrachtgevers, toonaangevende financiële instellingen in Nederland, zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Terecht, want zij vormen de spil van onze economie. Daar werken wij hard aan, iedere dag.

Ontwikkeling

FBD-ers zijn hoogopgeleide financieel professionals, veelal met de nodige werkervaring. Specialisten met de nodige bagage, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Vanuit de FBD Academie investeren wij volop in het vergroten van kennis en het verbeteren van houding en gedrag. Via maatwerk opleiding, coaching on the job en begeleiding, leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze diensten

Detachering

Extra capaciteit nodig voor een tijdelijk project of een vacature invullen? Dan is detachering de juiste keuze. Onze financieel professionals zijn zeer flexibel en kunnen vaak direct voor je aan de slag.

Consultancy

De oplossing voor complexe vraagstukken waarbij je de hulp van pragmatische kennisspecialisten goed kunt gebruiken. Met onze financieel professionals haal je direct de juiste kennis in huis.

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een financieel professional voor de invulling van een vaste functie binnen jouw organisatie? Door ons grote netwerk vinden wij snel de perfecte kandidaat.

Testimonials

Wat opdrachtgevers zeggen over FBD

Altijd op de hoogte

FBD actueel

O.a. deze bedrijven gingen u voor

Wij werken samen met

Waarin we ons onderscheiden

Samen naar een volgend level

Je hebt een specialist / expert nodig met een specifieke vaardigheid, maar deze specialist heb je niet permanent nodig. Als je iemand nodig hebt voor een specifiek project en de organisatie heeft de kennis zelf niet in huis, dan kan een interim specialist een goede tijdelijke oplossing en aanvulling zijn. Bijkomend voordeel is dat interimmers gewend zijn om autonoom te werken. Ze hebben weinig support nodig om te starten en kunnen daardoor het verschil maken voor uw organisatie.

Interim professionals kunnen direct aan de slag. Onze financieel professionals zijn gewend op veel verschillende plaatsen te komen en zich snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Ze denken meteen mee op het gewenste niveau. Dit bespaart u niet alleen inwerktijd, maar het zorgt er ook voor dat uw bedrijf sneller omzet en resultaat boekt.

Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

Werkt u samen met FBD, dan kunt u rekenen op een financieel professioneel of onafhankelijk team van financieel experts. Een gedreven, betrokken organisatie die u niet alleen koppelt aan de meest flexibele, ondernemende en stressbestendige professionals die uw bedrijf op korte termijn naar een hoger plan kan tillen.

Op zoek naar een specialist / expert in de financiële sector?

Neem contact op

Laat een bericht achter

Opdrachtgever

Solliciteren

Aanmelden

Voor Opdrachtgever

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.