Een FBD-er ontwikkelt
zich proactief

Onze strategie is namelijk gebaseerd op het voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde.

Groeien doe
je samen!

De FBD Academie is een essentieel onderdeel van FBD. Onze strategie is namelijk gebaseerd op het compleet en voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde. Elke financieel professional die verbonden is aan FBD staat voor zijn eigen ontwikkeling. FBD Academie helpt bij het bepalen van de richting. Het is onze missie om financieel
professionals te helpen hun waardevolle talent te laten groeien. Een FBD-professional deelt graag zijn kennis en vaardigheden met anderen. Wil toegevoegde waarde leveren aan
opdrachtgevers. Als collega, buddy of coach!

Komende evenementen

Neem deel aan onze
evenementen

Helaas, er zijn op dit moment geen evenementen gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende evenementen en andere interessante updates.

Kwalitatief, hoogwaardige en praktijkgericht

De academie

Hét programma voor young professionals als kickstart voor je carrière

Een persoonlijk ontwikkelplan passend bij jouw ambities

Inspirerende sessies om je kennis te vergroten

Begeleiding bij persoonlijke vraagstukken

“Learning on the job” binnen verschillende disciplines

#fbdacademie #ontwikkeling #groei #samen

De FBD Academie is een essentieel onderdeel van FBD. Onze strategie is namelijk gebaseerd op het compleet en voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde.

Elke financieel professional die verbonden is aan FBD staat voor zijn eigen ontwikkeling. FBD Academie helpt bij het bepalen van de richting. Het is onze missie om financieel professionals te helpen hun waardevolle talent te laten groeien. Een FBD-professional deelt graag zijn kennis en vaardigheden met anderen. Wil toegevoegde waarde leveren aan opdrachtgevers. Als collega, buddy of coach!

Samen naar een volgend level

Opdrachtgevers weten FBD te vinden voor een financieel specialist op een specifiek vakgebied. Maar ook voor een opleidings- of coachingsvraagstuk biedt FBD een oplossing. Denk hierbij de opleiden, begeleiden en coachen van individuen of teams naar een hoger of breder level. We zorgen daarbij niet alleen voor transfer maar ook voor borging van de opgedane kennis.

Ook voor uw professionals 

De FBD Academie brengt, middels samenwerking met verschillende partners, kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingsprogramma’s op verschillende niveaus. Niet alleen voor onze eigen professionals maar ook voor die van onze opdrachtgevers. Daarnaast verrijken we kennis en vaardigheden tijdens onze georganiseerde bijeenkomsten, kennis- en inspiratiesessies, coachingstrajecten en loopbaanbegeleiding. Het is ons doel om toegevoegde waarde creëren door de ontwikkeling van de professionals te stimuleren en te faciliteren. De belangen van u als opdrachtgever houden we hierbij sterk in de gaten. Integrale ontwikkeling aansluitend op individuele behoeftes of door middel van klassikale trajecten.

Direct toepasbaar in de praktijk 

De FBD Academie staat voor praktijkgericht leren en ontwikkelen. Naast bijvoorbeeld ons Financial Van Morgen programma bieden we diverse andere trajecten voor financiële professionals binnen diverse specialismen. De programma’s worden opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals kennis, competenties, vaardigheden, studie en loopbaanbegeleiding en praktijkleren.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over samenwerking met de FBD Academie of wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via  academie@fbd.nl  of bel met Petra Lammerink, Coördinator Opleidingen, via  0546 808 304. We maken graag tijd voor u.

Meer weten over persoonlijke ontwikkeling?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Academie opdrachtgevers

Solliciteren

Aanmelden

Voor Academie opdrachtgevers

Neem contact op

Laat een bericht achter